2777
2789
عنوان

طرزبرخوردباشوهر سواستفاده گر

211 بازدید | 24 پست

پدرم خیلی جاهاپشت شوهرم درومده توکار توخرید خونه تو عروسی وجهاز وهمه اینا 

ولی همیشه شاهدبودم ک شوهرم سواستفاده میکنه وتوروی پدرم باهاش خوبه وپشت سرش انگار باهاش دشمنه 

چیکنم باهاش؟چجوربرخورد کنم؟

ب علاوه اینکه همیشه ازامکاناتی که خانواده ی من دراختیارم میزارن برای اسایش وراحتیم مثلاکلیدویلاشونومیدن همسرم بدون اطلاع من به خانوادش میگه همه روجم میکنه میاره 

ولی اینجوری انگار دشمنه باخانوادم بروش نیاورده ولی خودم حسش میکنم 

همیشه میگه بابات اینجوره مامانت اونجوره داداشات اونجورن بااینکه من همیشه دفاع میکنم ونمیزارم توهین کنه ولی باز ادامه میده

باپدرمم راحت نیستم خیلی رابطه ی لفظیمون ناجوره انگار دوتاغریبه ایم ،چطوری بهش بگم دیگه به من هیچی نده ؟الان مثلامیخاد خونه بسازه برای من و برادرام و خاهرم همه راضین باهم مشکلی ندارن من چطوربهش بگم شوهرمن لیاقتشو نداره؟

بزار بسازه بزنن ب نام خودت 

تو هم بده اجاره برای ایندت 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بسازه بزنن ب نام خودت تو هم بده اجاره برای ایندت

اونک اره میطنن ب اسم خودم ولی دیگه دلم نمیخادیه چوب کبریت خشک از من و خانوادش ب شوهرم برسه ینی حاضرم خودم بمونم توبیچارگی و بدبختی ولی شوهرم از مال پدرم سرخوش نشه

اگر هم کمکی از خانوادت میگیری برا خودت طلا بخر ،معذرت میخام اینو میگم ولی ما یکی رو اینطوری دارم اطرفمون انقد خانواده زنش بهش پر و بال دادن و کمکش کردن انقد دم درآورده براشون این آدما نمک بحروم هستن

اونک اره میطنن ب اسم خودم ولی دیگه دلم نمیخادیه چوب کبریت خشک از من و خانوادش ب شوهرم برسه ینی حاضرم ...

ب پدرت چیزی نگو ادم از اینده خبر نداره 

هر لطفی خونوادت کردن مثلا خوراکی خودت با بچه اگر دارین بخورین

پولم خودت برا خودت خرج کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
عزیزم تو میخای حق خودت رو بگیری ، اهمیت ب رفتارهای همسری نده، سعی کن زیاد مشکلاتت و کمبود هات رو به ...

اینو که خیلی رعایت میکنم 

ولی یه چیزیم هست بااینکه شوهرم خیلی سطحش پایین تر از منه ازنظرمالی واینا یجوری رفتارمیکنه وخانوادشو بززگ میکنه ادم نمیدونه چجوری عصبابش واروم کنه 

مثلا بابای من برای من ماشین خرید

هی میگفت مگه ۲۰۶ام ماشینه مگه ۲۰۶فلانه ولی اگ. مامانش خدایی نکرده یه چوب خشک بده دستش میاداونو ده بار میزنه توسرمن میگه ببین مامانم چ داده بهم 

منم بدبختی ازاول رو دادم نمیتونم الان جمش کنم فکرمیکنم خیلی بدمیشه اگر چیزی بگم 

اگر هم کمکی از خانوادت میگیری برا خودت طلا بخر ،معذرت میخام اینو میگم ولی ما یکی رو اینطوری دارم اطر ...

همون برادرهمسرمم اینجور شده برای همین میدونم شوهرمم اینجوری خاهدشد

من طلاهامو میزارم خونه ی بابام اونجاامنه 

صدباربهم گفته برای چی میزاریشون اونجا بیاربزار خونه خودمون 

والامیترسم ازدستم دربیارتشون 

یکی دوبار مجبورشدم بهش طلابدم گفتم پس بده گفته من و تونداریم ک😐

ب پدرت چیزی نگو ادم از اینده خبر نداره هر لطفی خونوادت کردن مثلا خوراکی خودت با بچه اگر دارین بخورین ...

کاش ادم عقل داشته باشه موقع ازدواج 

منخیلی اشتباه کردم البته سنی ام نداشتم خانوادمم هی میگفتن اخلاق وفرهنگ 

الان میبینم گندزدم 

کاش ادم عقل داشته باشه موقع ازدواج منخیلی اشتباه کردم البته سنی ام نداشتم خانوادمم هی میگفتن اخلاق و ...

خیلیامون زخم خورده ایم

همون بهترین کار این تا میتونی چیزی از خونه بابات نیار تو خونه ات و اگرهمسرت  زیر پوستی درخواستی کرد مدام گوشزد کن مگه پدر من سرپرست تو هستش که باید برای زندگیت هزینه کنه دختر شوهر داده گناه که نکرده دومادهای مردم برای خانواده زنشون چه کارا و محبت ها که نمی‌کنند توام چشمت به مال پدر منه؟...انقد این کار رو تکرار کن تا از سرش بیفته 

همون بهترین کار این تا میتونی چیزی از خونه بابات نیار تو خونه ات و اگرهمسرت زیر پوستی درخواستی کرد ...

بخداتواین چندسال زندگی یبااارنشده خانوادش حمایتش کنن همیشه زیربال وپر بابای من بوده ولی بامنت 

مثلابابام براش کاراوکی کرد میره سرکار میاد هی میگه این چ کاریه کاربایددرامدش فلانجورباشه یا بهمون خونه داده میشینیم الان هی میگه خونه اپارتمان ب چ دردمیخوره خونه باید ویلایی باشه😐

چی بگم دیگه خیلی دلم پربود امشب

دیگ از خانوادت کمکی نگیر لطفا مدام خانواده ات رو دعوت کن بهشون احترام بزار کلی بزرگشون کن و مدام از خوبی های خانوادت بگو و برای شوهرت داستان های خیالی بگو...( مثلا یه داستان از دوست خیالیت که شوهرش خیلی مهربونه و قدر شناس و زن دوسته و خانواده همسرش رو احترام می‌کنه و همه دوستات اون مرد رو تحسین میکنن)از این جور داستان ها ..مرد ها حسودن بنظرم زود تلاش میکنن خودشون رو تغییر بدن تا دوستات اونو هم تحسین کنن این خیلی کار آمد هستش، بگو آره منم گفتم شوهر منم همین اخلاق ها رو داره و خلاصه هندونه بذار زیر بغلش