2777
2789

مامانم هرچی حرف باهاش میزنم جواب نمیده تو هپروت همش حرفهای گذشته میزنه به همه بد بین شده میگه به من تیکه انداختن با چشم بد نگاه کردن منم کنکور دارم بار مسئولیت خونه هم افتاده رو دوشم مامانم هم هزیون میگه واقعا چند روز دارم روانی میشم مشاور هم بردم میگه باید بره روانپزشک دارو بخوره روانپزشک خوب هم سراغ ندارم میگن هر دکتر اعصابی نباید بری داروهاش سخته 😭😭😭😭😭

واقعا حالم از خودم از این زندگی از همه چی بهم میخوره وقتی هم که خوب میشه چشم دیدن منو ندارع بدجنس وقتی هم مریض نمیدونم چه کنم قاشق قاشق بهش غذا میدم فایده ندارع همش حرف های تکرااری می‌کنه وسواس فکری گرفته 😭😭😭😭 کاش خدا هم دلش برای من میسوخت دو ماه دیگه کنکور من به خاطر مادرم به خاطر آرامش نداشتن تو خونه دیگه خودم نابود شدم آینده ام هم نابود شده کاش بمیرم راحت بشم 😭😭😭😭😭

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببرش روانپزشک دست خودش که نیست میفهمم سخته ولی همینکه بهش خدمت میکنی خداهم کاراتو رو به راه میکنه دارو بخوره آرومترمیشه خودتو شکنجه نکن حتما تحت نظر پزشک باشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

من بابام اینجوری شده

سر کتاب اشکم در میاد از داد و بیداد هاش

چندین بار مشاور و روان پزشک بردمش داروهاشو نمیخوره میگه من روانی نیستم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم کاش خدا ی نگاهی بهمون بندازه

با اینکه اوضاع مالی مون بد نبوده ولی اینقدر پرت شده از زندگی ک اصلا حواسش به ما نیست و توی مسائل مالی هم ب مشکل خوردیم

طفلی مامانم خیلی زجر میکشه💔💔

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

بگرد ی روانپزشک پیدا کن ببرش.‌ی مدت دارو میخوره میخوابه توام ب کارات میرسی ب کنکورت

شهرمون کوچیک خوب نیستن دکتراش شهر بزرگ هم دیگه نوبت دکتر خوب گیر نمیاد دم عید هم هست😔😭 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️