2777
2789

بچه ها واقعا کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم 

حال دلم اصلا خوب نیست 

همش یهویی میزنم زیر گریه 

واقعا خسته شدم از این اوضاع 

همش هم بی دلیل 

یه راهکاری بدید این گوشی رو بزارم کنار 

استقلال زیبا ترین عشق جهان:) 🥺🙂💙
ی کتاب خوب بخون

به روی چشم🩵

میشه یه سوال بپرسم ازتون؟

فرض کنید دورتون کلی آدم هست که اذیتتون میکنه 

چجوری ولشون میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روی چشم🩵میشه یه سوال بپرسم ازتون؟فرض کنید دورتون کلی آدم هست که اذیتتون میکنه چجوری ولشون میکنی؟

کمرنگشون میکنم...جدی میگم بدون اغراق... سعی میکنم با فاصله گرفتن از اذیت ها دور بشم امتحان کن عزیزم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
کمرنگشون میکنم...جدی میگم بدون اغراق... سعی میکنم با فاصله گرفتن از اذیت ها دور بشم امتحان کن عزیزم

🙂شاید باورت نشه ولی به راحتی میتونم این کارو کنم 

ولی گاهی وقتا خیلییی تنها میشم 

نمی‌دونم تنهایی مو چیکار کنم ؟ 

🙂شاید باورت نشه ولی به راحتی میتونم این کارو کنم ولی گاهی وقتا خیلییی تنها میشم نمی‌دونم تنهایی مو ...

تنهاییت و قرار نیست فقد با وجود ادما پر کنی... یکی اون بالا هست که بغلشو باز کرده به سمت ادمایی که رنجیدن دل شکسته دارن❤️‍🩹

درنهایت برو دنبال مهارتت ..رشد که بکنی ناخوداگاه انسان ها مجذوبت میشن جانم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
تنهاییت و قرار نیست فقد با وجود ادما پر کنی... یکی اون بالا هست که بغلشو باز کرده به سمت ادمایی که ر ...

🙂✨چقدر شما خوبی 

بله درست میگید 

مرسی که کمک کردید🫶🏾

🙂شاید باورت نشه ولی به راحتی میتونم این کارو کنم ولی گاهی وقتا خیلییی تنها میشم نمی‌دونم تنهایی مو ...

ببخشید من جواب میدم

ادما همه خوبی و بدی رو با هم دارن

اگه واسه بدی بخوای کسی رو کنار بزاری باید همه رو کنار بزاری 

حالا بشین ببین اونایی که ازشون میگی هیچ خوبی نکردن بهت؟ 

ما ادما نیاز داریم به ارتباط با همدیگه 

حتی همونا که اذیت میکنن 

واسه همین سنشون که میره بالا پشیمون میشن 

فقط یاد بگیر چجوری چی باعث میشه بهت بیشتر احترام بزارن 

بعضی ها رو احترام بزاری و رسمی حرف بزنی 

بعضی ها رو باید محبت کنی و زیر دین خودت ببری امنن من شئت تکن امیره

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

ببخشید من جواب میدمادما همه خوبی و بدی رو با هم دارناگه واسه بدی بخوای کسی رو کنار بزاری باید همه رو ...

🤌🏾✨🙂خواهش میکنم 

کاملااااااا حرف تو قبول دارم 

ولی آدمای توی مجازی اصلا اون آدمایی نیستن که ما لزوما باید باهاشون ارتباط بگیریم 

نمی‌دونم خیلی راحت قلب میشکونن