2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شونصد سال پیش مدرک گرفتم دقیق یادم نیست 

یکی دو ماهی کلااس داشت تئوری و عملی

بله تزریقات به باسن و کمک های اولیه رو آموزش دادن و بعدش امتحان کتبی هم گرفتن 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من شونصد سال پیش مدرک گرفتم دقیق یادم نیست یکی دو ماهی کلااس داشت تئوری و عملیبله تزریقات به باسن و ...

ماشالله چقد زیاد یک سریا میگن تا دو هفته بیشتر طول نمی کشه 

ماشالله چقد زیاد یک سریا میگن تا دو هفته بیشتر طول نمی کشه

میگم که شاید بیست سال گذشته از مدرک من 

ولی این قدر یادمه که یکی دو هفته ای نبود

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اهان متشکرم زیبا❤️

دلیل اینکه نصفه ولش کردم هم این بود

اونجا مثلا میگفت گروهای دوبه دو بشید برای فشار گرفتن و کارای دیگه، همه اونجا همدیگرو میشناختن و گروهبندی میشدن

من غریبه بودم، اگه یه دوست داشته باشی بهتره به نظر من

حس غریبی داشتم ولش کردم

دلیل اینکه نصفه ولش کردم هم این بوداونجا مثلا میگفت گروهای دوبه دو بشید برای فشار گرفتن و کارای دیگه ...

واقعا اینطوریه؟ خوب شاید ما کسی رو نداشته باشیم ینی کسی پیدا نمیشه اینکارارو کنیم؟ 

واقعا اینطوریه؟. واقعا؟ خوب شاید ما کسی رو نداشته باشیم ینی کسی پیدا نمیشه اینکارارو کنیم؟

شانس من بود همه یا اقوام بودن یا رفیق بودن باهم اسم نوشته بودن

حتی پسراشون

الان قطعا اونجور نیست من بدشانس بودم

شانس من بود همه یا اقوام بودن یا رفیق بودن باهم اسم نوشته بودنحتی پسراشونالان قطعا اونجور نیست من بد ...

پراااممم خب اشکالی نداره اگه دوست داری الان برو بالاخره یکی اون وسط پیدا میشه باهات هم گروه شه 

واقعا اینطوریه؟ خوب شاید ما کسی رو نداشته باشیم ینی کسی پیدا نمیشه اینکارارو کنیم؟

نگران این موضوع نباش اصلا

اهان به دردتون هم خورد؟

اره هر کی بخواد براش امپول میزنم😅