2777
2789
عنوان

جهنمی به نام کوتاهی قد

196 بازدید | 17 پست

قدم ۱۴۵ سنم ۲۲ . به خاطر این کوتاهی قد چه مشکلات روانی که سراغم نیومده . همش تیکه همش کوچولو . اعتماد به نفس نمونده  اضطراب شدید اجتماعی هم گرفتم به زور سرمو بلند میکنم سلام میدم از بس که از خودم خجالت میکشم حتی سعی میکنم اهمیت ندم ولی همیشه باید یکی باشه که بگه قدت کوتاهه یادآوری کنه.تو دانشگاه هم که بدتر بخاطر ترس از مسخره نشدن کنفرانس نمیدم نمره میره . و بزرگترینش  این که نمیتونم خود واقعیم باشم فقط سانسور   . فقط ساکت بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستمم ۱۴۵ هست .خیلیم اعتماد به نفس داره .

اتفاقا قدتون واقعا جالبه و قشنگه .

همه آدما با هر قدی زیبا هستن اینکه بهتون میگن کوچولو اصلا دلیلی بر بد بودن قدت نیست فقط وایب ریزه میزه و کیوت بودن میدی که خیلیم جذابه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دوستمم ۱۴۵ هست .خیلیم اعتماد به نفس داره .اتفاقا قدتون واقعا جالبه و قشنگه .همه آدما با هر قدی زیبا ...

اره کیوته و عروسکیه اگر چاق نیست می‌تونه خیلی ناز نازی باشع خدایی 

اره کیوته و عروسکیه اگر چاق نیست می‌تونه خیلی ناز نازی باشع خدایی

دقیقااا خیلی نازه👌❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من ۲ نفر و میشناسم دوستامن

هم قد شمان

یکیش ۱۴۴ یکیش۱۴۶

ولی انقدر اعتماد به نفس دارن که من ندارم

خیلی هم روابط عمومیشون خوبه و خوش سر و زبونن

میدونی احساس میکنم چون به خودشون احترام میزارن و خودشون و دوست دارن کسی هم راجبشون حرف نمیزنه

[QUOTE=375363458]دوستمم ۱۴۵ هست .خیلیم اعتماد به نفس داره . اتفاقا قدتون واقعا جالبه و قشنگه . همه آدما با هر قدی ز ...[/QUOTE

من خودم قدمو دوست دارم ولی بقیه نمیزارن باعث میشن احساس بدی به خودم داشته باشم 

[QUOTE=375363458]دوستمم ۱۴۵ هست .خیلیم اعتماد به نفس داره . اتفاقا قدتون واقعا جالبه و قشنگه . همه آ ...

نظر اونا هیچ اهمیتی نداره عزیزدلم

مهم اینه که اکثریت به نظرشون قدت قشنگه

و البته مطمئن باش کسی که بهت تیکه میندازه قطعا چیزی تو وجود تو دیده که حس کمبود میکنه و با تیکه اونو بروز میده .

چهره چی ؟

چهره تمام آدما زیباست .

اگه قرار بود همه هم قد و شبیه باشیم که زیبایی تعریف پیدا نمی‌کرد.

از همین تفاوت هاست که زیبایی تعریف میشه .