2777
2789
الان مغز من چند ماهه درگیره چی میشه مغز ملت هم یه شب درگیر شه 😅

مگه باهاش مشکل داری تو رابطه با شوهرت گیر داده؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باهاش مشکل داری تو رابطه با شوهرت گیر داده؟

نه بابا هیچ من الان سالهاست با شوهرم رابطه ندارم کلا یعنی رابطه ندارم با هیچ کس اما به سرم زده شاید در آینده لازم شد تا جوان هستم کار کنم روش یهو دیدی در دوران پیری به دردم خورد خدا رو چه دیدی 

چه ربطی داره اخه مگه فقط بخاطر زیبایی باید عمل کرد؟؟!! خیلیا درمانی عمل میکنن اخه چ‌حرفا میزنید عزیز

درسته ولی درد داره بعضیام همینجا دیدم میگفتن برازیبایی میخوایم یاسیاهه یا فلان.. 

نه بابا هیچ من الان سالهاست با شوهرم رابطه ندارم کلا یعنی رابطه ندارم با هیچ کس اما به سرم زده شاید ...

یا خداااااا خیلی عجیب بود برام.درخواست دادم.مگه میشه مگه داریم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بله، خودم تجربه لابیاپلاستی داشتم. در ابتدا خیلی نگران بودم چون این یک تصمیم بزرگ بود و برای من هم خیلی مهم بود که هیچ مشکلی پیش نیاد. وقتی بعد از عمل کمی درد و ناراحتی داشتم، فکر می‌کردم که ممکنه همه چیز مثل قبل نشه، اما خوشبختانه به مرور زمان، همه چیز به خوبی بهبود پیدا کرد.

دکتر من از تکنیک‌های مدرن و کم‌درد استفاده کرد، و من هیچ مشکلی از نظر حس جنسی یا نتیجه عمل نداشتم. البته باید بگم که به توصیه‌های پزشک و مراقبت‌های بعد از عمل دقت کردم، چون این خیلی مهمه که به ناحیه جراحی شده فشار نیاری و به آن زمان بدی تا به طور کامل بهبود پیدا کنه.

اگر تو هم تجربه مشابهی داری یا اگر نگرانی‌ای داری، می‌تونی به دکتر متخصصی مثل دکتر نیلوفر فیوضی مراجعه کنی که در این زمینه بسیار باتجربه هستن و می‌تونن کمک زیادی بهت بکنن.

مطمئن باش که خیلی‌ها بعد از لابیاپلاستی به نتایج عالی رسیدن و احساس راحتی بیشتری داشتن، فقط مهم اینه که از یک متخصص با تجربه کمک بگیری. امیدوارم که بهبودی سریع پیدا کنی و حس خوبی داشته باشی! 💖