2777
2789
عنوان

از قیمت طلا سر در میارید

471 بازدید | 29 پست

بنظرتون تا چند روز دیگه یعنی تا قبل عید طلا میره بالاتر یا میاد پایین یا قیمتش همین میمونه؟؟؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

تا عید همینه بعد عید جهش داره 

تقریبا تو اردیبهشت اینا

معمولا اول سال توی اردیبهشت که حقوقا زیاد میشه قیمت طلا و خونه هم می‌ره بالا 

و اینکه پایین نمیاد به هیچ عنوان 

کلا طلا هیچوقت پایین نیومده که الان دومین بارش باشه

تا عید همینه بعد عید جهش داره تقریبا تو اردیبهشت اینامعمولا اول سال توی اردیبهشت که حقوقا زیاد میشه ...

چرا چن روز پیش اومد پایین ۶و۳۰۰بود

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عزیزم نمیشه ۳ تومن کهاگرم بیاد پایین اونقدری نیست که به چشم بیاد

نگفتم ۳ تومن میگم۶و۳۰۰بوده😂الان ک هیچ شده ۷و ۸۰۰

سلام ببخشید عزیزم تو یک تاپیک دیدم شما گفتید آرتروز فک دارید خوب شدید ؟ الان چه می کنید منم فکم صدا ...

سلام ن عزیزم کامل خوب نشدم اما باید رعایت کنی ی سری چیزا رو رعایت میکنم کمتر اذیت میشم

رفتم دکتر برام نایت گارد تجویز کرد اونو میزارم خوبه کمتر اذیت میکنه حتما یه دکتر خوب برو نزار ادامه پیدا کنه بدتر بشه بعد یه سری ماساژ بهم یاد داد و گف روزی دو سه بار حوله گرم بزار اینارو انجام میدم بهتره اما بازم فکم صدا میده و کامل باز نمیشه دهنم

عزیزم روده تحریک پذیر مامانت خوب شد؟

گلم مامانم دارو اینا میخوره خوبه و رعایت میکنه چیزایی ک اذیتش میکنه نمیخوره خوبه 

سلام ن عزیزم کامل خوب نشدم اما باید رعایت کنی ی سری چیزا رو رعایت میکنم کمتر اذیت میشمرفتم دکتر برام ...

عزیزم غذا سفت میخوری فکت تق تق صدا میده انگار از جا در رفته ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم غذا سفت میخوری فکت تق تق صدا میده انگار از جا در رفته ؟

اره دقیقا یا وقتی خمیازه میکشم باز صدا تق تق میاد

چیزیو نباید گاز بزنی یا چیزا سفت نجو

سلام ن عزیزم کامل خوب نشدم اما باید رعایت کنی ی سری چیزا رو رعایت میکنم کمتر اذیت میشمرفتم دکتر برام ...

عزیزم ماساژ فک چطور میدی؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

ببخشید گفت مشکل شما چیه ؟ التهاب مفصل ؟ آرتروز ؟ دررفتگی؟ یا چی ؟

ارتروز بود عزیزم