2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت برات مهمه یاسن؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

سلام احترام

با این تاپیکات مراقب خودت باش خودت به بدبختی سو استفاده و دردسر نندازی

مراقب آیدی های فیک آیدی خانم  ولی پشت آیدی پسر هم باش.

آرامش اینجا کم گیر بیاری اینجا انرژی منفیش پره چون اکثرا اینجا یا ناله میکنم شکایت دارن گله دارم از مادر شوهر جاری خواهر شوهر  شوهر یا زنشون یا پدر مادراشون یا بچه هامون یا باقیشچنم برخیاشونم شکست عشقی خوردن 

خلاصه انرژی منفی اینجا سنگینه بودن در این سایت بدون...د  خودش آسیب زدن به خود هست

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم