2777
2789
عنوان

بچها بیاین راهنمائی کنین

110 بازدید | 16 پست

جدیدا پریودام 23 روزه شده و خوده زمان پریودم هم ده روزه. تو اقدامم واسه بارداری حالا برای اینکه روز تخمک گزاریم بفهمم کیه ماشین حساب تخمک گزاری که زدم نوشته روز تخمک گذاری از 26 دی تا 2 بهمن . منم تا 30 دی پریودم.  یعنی تخمک گزاریم تو پریودمه.  چکار کنم اصلا عصبی شدم نمیدونم تخمک گزاریم کیه . چهارده روز قبل پریود بعدیم که تخمک گزاریه من پریودم😢 تا پاک بشم و اقدام کنم تخمک رفته . حالا چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دارو مصرف میکنم که منظم شده . بخاطر همین داروها 23روزه شده وگرنه قبلا دیر به دیر پریود میشدم

پس برو دکتر برات سونو انجام بده مشخص میشه

از کیت تخمک گذاری استفاده کنی هم بد نیس

تا پریودت تموم نشه ک تخمک آزاد نمیشه این یه قاعده کلیه ک میگن 14 روز بعد پریود تخمک گذاری هستش شاید ...

خب عزیزم اگه زودتر از 14روز هم باشه میفته تو پریودم.  جوری که حساب میکنم از روز هفت تا ده پریودم روز تخمک گزاریمه.  اگه پریودم هفت روزه باشه خوبه ولی ده روزست.  یعنی تو پریود 

عزیزم شما ده روز پریودی .از روز بعد پاک شدن یک شب درمیان اقدام کن این دیگه مشکلی نداره و حتما جواب م ...

عزیزم پریودام 23 روزست.  ده روزم پریودم.  همه حساب کتابام چه خودم چه نرم افزار نشون میده تخمک گزاریم از روز هفت تا ده پریوده.  مشکلم اینههه