2777
2789

بچه ها من 3 روز پیش، پیش یکی از همکارا بودم این به خاطر یه اشتباه کوچیک خیلی منو ضایع کرد یعنی تذکر نداد رسما منو کوچیک کرد 1 بار قبلش هم اینکارو کرده بود من هربار سکوت کردم درصورتی که من در حال آموزش اون چیزی هستم ک این منو بابتش مسخره کرد و خب اشتباه توی اول یادگیری واقعا بد نیست این آخرین بار ک اینجوری منو پیش دیگران کوچیک کرد باز سکوت کردم و یه لحظه تو دلم گفتم امیدوارم بسوزی (اصلا اصلا اصلا نمیدونم چرا رندوم همچین چیزی گفتم) 10 دقیقه پیش زنگ زد گفت فلان جا آتیش گرفته من دستم تا بازو وحشتناک سوخته نمی‌تونم فردا بیام.. 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت که دعات زود گرفت یه ظالمی ۱۵ ساله زندگی رو برام جهنم کرده هر چی نفرینش میکنم انگار نه انگار

والا ب خدا من اصلا اینجوری نیست ک بگیره ولی نمیدونم اینبار چیشد 

همیچن ادم هایی که بایه نفدین اینجوری میشن صدتاشبیه شماروسوزندن که دل یکی که خیلی شکیته روش اثرگذاشته

درسته من خیلی ناراحت شدم ولی دیگه در این حد خدایی نبود نمیدونم چرا اینجوری شد

لطفا اون کسی که توی ذهن منه رو بگو خدا جوابشو به زودی بده🥲

والا اگر بگیر بود اکسم باید الان میمرد ولی خدایی جدی نمیدونم اولین بار بود آنقدر جدی گرفت