2777
2789
عنوان

ورزشکار جان ها بیاین لطفا

60 بازدید | 6 پست

چه برنامه هایی دارید که به کم شدن وزن و فرم دهی بدنتون کمک می کنه؟ چیکار کنیم سوخت و ساز بدنمون بالاتر بره؟ 

من پنج روز در هفته ورزش می کنم. یوگا و TRX. کالریامم با برنامه بشقاب می شمرم. حالا دوس دارم کارایی کنم که بیشتر کالری بسوزه. مثلا آب بیشتر می خورم, فلفل زیاد می خورم. صبحانه رو هر چند کم, می خورم. شامو زودتر می خورم. قبل غذا آب یا میوه می خورم. سعی می کنم آروم غذا بخورم و زیاد بجوم. دیگه چی؟

عزیزم شام رو قبل از چه ساعتی و چی میخوری؟

منم اخه میرم بدنسازی واسه چربی سوزی ولی اشتهام زیاد شبا همش گشنمه پو میشم میخورم

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شام رو قبل از چه ساعتی و چی میخوری؟ منم اخه میرم بدنسازی واسه چربی سوزی ولی اشتهام زیاد شبا ه ...

سعی می کنم تا قبل ۸ بخورم. قبل ۱۲ هم بخوابم. قبل خوابم یه دمنوش ارامبخش یا شیر می خورم

عزیزم شام رو قبل از چه ساعتی و چی میخوری؟ منم اخه میرم بدنسازی واسه چربی سوزی ولی اشتهام زیاد شبا ه ...

هر چی واسه همسرم درست کنم منتها من کلا رژیمی غذا درست می کنم و کنارش سبزیجات فراوون می ذارم