2777
2789
عنوان

خانومای سیاست مدار بیان😁

139 بازدید | 20 پست

سلام بچها شوهرم سر کار نمیره تنبله میگم پول بده میگه ندارم و خلاص بعد میگم خب معلومه کار نکنی نداری میگه دارم درس میخونم بنظرتون درسته من خودم چیزی بزا خونه بخرم آخه هر وقت میگم مثلا یه عسل بگیر میگه خودت داری بگیر من ندارم خسته شدم بعد کارگری هم نمیره میگه سخته و پولش کمه روزی ۶۰۰ تومن خب میگم تو خونه بشینی بیشتر در میاری بنظرتون چه کنم خودم خرج کنم درسته یا بازم دست ب جیب نشم بلکه آدم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ سالش واسه همین بازار های پول چیه اسمش نمیدونم

وااااااا . ترید منظورته؟؟ والا درسی نداره که. در کنار کار اصلی میشه انجامش داد. اصلا این شغل به حساب نمیاد مگر اینکه بقیه کاراتو کنسل کنی بچسبی به این و ازش درامد زیادی داشته باشی

پزشک کوچولو🩺📚