2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آستین بلند فقط میپوشه ، سلیقه من رو می پسنده اما من تحمیل به خرید سلیقه خودم نمیکنم ، اگر ببینم یکی دیگه رو بیشتر دوست داره همون رو میخریم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شوهرم خودش اصلا تنهایی خرید نمیکنه یه چیزیم میبینه میخواد بخره عکسشو برام میفرسته من اوکی بدم

باقی خرید ها یا باهمیم یا من تنهایی میخرم براش

واسه محل کارش نمیتونه با استیم کوتاه بره استین بلند میخریم ولی برای غیر محل کار جفتشو میخرم

شوهرم اسپرت میپوشه

تیشرت همیشه میپوشه

تیپ مجلسی فقط تو عقد و عروسی ها

سخت گیره تو انتخاب لباس راهنماییش میکنم ولی براش انتخاب نمیکنم

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

نظر من خیلی براش مهمه اگه یک چیزی بگم نه نمیخوره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من که همه خرید لباسهام با خانمم هستش چون وقت نمیکنم برم بیرون فقط شلوار خودم میخرم.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹