خیلی زندگیم عوض شده حتی با مردای فامیلای درجه یک خودمم سلام علیک ندارم امروز چن تا از پسردایی هام اومدن خونمون ولی من از اتاقم بیرون نیومدم حتی چن بار گفتن کجاست فلانی ک من باشم مامانمم گف تو اتاقشه
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی مثل قبل ادامه داره من خودمم یه بار جدا شدم این یه تجربه اس نه یه نقص و کمبود خدای نکرده.
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
تو جامعه هستم همه جا گفتم متاهلم ولی تو خانواده ک میدونن مطلقم ی نگاه هیز دارن
نگاه هیز به هر کی می تونه بیفته.
تو خودت رو اذیت نکن اتفاقاً باید بیای جلوشون تا یاد بگیرن به یه زن نگاه درست داشته باشن.
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!