2777
2789

پریود هم همین علامتارو داره من قبل پریود حالت تهوع میگیرم

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل پریدیم همین طوری هستم تنبلی تخمدان هم دارم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من موعدم۱۸بهمن بود اخرین بار،الان ۳روزه همش حس پری دارم شکم درد کمر درد دما بالا,,سینه دردشدید،اما ن پری میاد نه میدونم حاملم.بلاتکلیف موندم شوهرمم بی بی نمیخره میگه منفی میشه ناراحت میشی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من موعدم۱۸بهمن بود اخرین بار،الان ۳روزه همش حس پری دارم شکم درد کمر درد دما بالا,,سینه دردشدید،اما ن ...

منم تو همین حالتم البته بچه نمیخام موعدم ۲۰ ام بوده دیوونه شدم از دست این پریود

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اره فک کنم میخام پریود بشم

دارو برای تنبلیت استفاده نمیکنی هر دوتا تخمدونات درگیر تنبلی هستند یا فقط یکیش؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم تو همین حالتم البته بچه نمیخام موعدم ۲۰ ام بوده دیوونه شدم از دست این پریود

توام علایم داری؟؟؟اقدام‌بودی یان

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من موعدم۱۸بهمن بود اخرین بار،الان ۳روزه همش حس پری دارم شکم درد کمر درد دما بالا,,سینه دردشدید،اما ن ...

اگه واقعا این علایم رو داری99درصد حامله ای عزیزم برو بیبی چک بزن

هااان؟؟؟واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

بخدا اگ حامله باشم شبوروز دعات میکنم ک امیدوارم کردی.