2777
2789
عنوان

وقتی مورد خوبی رد میکنی و عین سگ پشیمون میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
چرا بدبخت؟چرا صبر؟گذشت زمانی که بشینید تا ببینید کی میاد کی نمیاد

سلام.

خب؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

منم اینو تجربه کردم 

بزرگ ترین آرزوم با اون ازدواج برآورده میشد چون یه پوئنی داشت که تو هر کسی نمیتونم پیدا کنم 

ولی چون هم سنم کم بود هم با یکی دیگه بودم و عاشقش بودم و احتمالش بود با اون هم اون پوئن مثبت رو تجربه کنم ردش کردم که ای کاش نمیکردم. تهش طرف گذاشت رفت کلی بهم بدی کرد که هیچ، به خواستمم نرسیدم. ولی بعد سعی میکنم به اخلاق منفی اونی که رد کردم فکر کنم تا بابتش حسرت نخورم میبینم هیچی پیدا نمیکنم 😂🥲💔

اما مطمعنم یه خیرتی توش بوده و حتما قسمت نبوده و خدا یه چیزی میدونسته که نشده، پس فدای سرمون 🫂🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رئیس کارخونه بود مذهبی ولی خب ۱۰سال بزرگتر بود..همه لحاظ خوب ب خاطر کنکور ردش کردم حتی مادرش ۳ماه م ...

منظورت خط تولید سفره یه بار مصرفه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مطمئن باش اگر اون آقا پسر در طالعت بود هیچوقت رد نمیشد..من به این قضیه خیلی اعتقاد دارم

چطور؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

[QUOTE=375328439]من قبلن ب قسمت اعتقاد نداشتم الان هزار بار اعتقاد پیدا کردم..همیشه میگفتم خدایا بدهارو از سر راهم ب

دلم شل شده دست و دلم به کاری نمیره هی حس میکنم ایندم خوب نیست 

دلم کبابه غم تو دلمه تنهام خیلیی تنها 

جدی میگی ؟ شما خودت ازدواج کردی؟ راسته میگن به قسمته؟؟؟هیی خدا باور کن همش دارم غصه میخورم و ناراحتم

غصه نخور واقعا قسمته ولی ولی نمیشه با یه واسطه ای چیزی برش گردوند.؟

ماهم زنداییم اولش با قاطعیت گفتن نه ولی بعدش با واسطه گفتن راضی هستن ....الان ده ساله ازدواج کردن

جدی میگی ؟ شما خودت ازدواج کردی؟ راسته میگن به قسمته؟؟؟هیی خدا باور کن همش دارم غصه میخورم و ناراحتم

اره عزیزم منم تازه ازدواج کردم و واقعا به قسمته اصلا به گشتن نگشتن و اینا نیست. اما خب باید ادم رو خودش خیلی کار کنه، سیاست ها و رفتار های درست و درست کردن اخلاق خودشو یاد بگیره تا بعدا که مورد خوبی اومد زندگی رو به درستی پیش ببرین

من خیلی رو خودم کار میکردم کلی کتاب و دوره و ... دیدم و کنارش با مجردیم کیف کردم و پیشرفت کردم 

لطفا لایک نفرمایید😅

چرا تفکرت اینجوریه؟گرفتن چیه😂زندگیت رو کن برو جلو از وسط از کسی خوشت اومد خودت تلاش کن برای داشتنش

انگار ماشینه منتظره یکی بیاد بگیرتش

خدایا شکرت

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

من خودم ۱۷سالگی اولین خواستگار رسمی اومد واسم فقط چون ۹سال بزرگتر بود و من میخواستم کنکور بدم و چون دیده بودم کسایی ک ازدواج کردن از درس دور شدن ردش کردم با اینکه همه شرایطش خوب بود،ولی تو ۱۹سالگی یه تصادف شدیدی کردم ک تقریبا نصف صورتم خراب شد.بعد اون چندتایی اومدن و بخاطر مشکل صورتم پسند نکردن.و حالا بششششدت پشیمونم ک چرا ردش کردم....

تورو خدا دعام کن واقعا حالم بده

منظورم ۲۵ سالگی بوده شده کیبورد زده ۱۵

الهی به حق بزرگی خدا عاقبت بخیر بشی

عزیزم در ازدواج هیچوقت عجله نکن مطمئن باش اگه کیسی به خیر و صلاحت باشه بدون دلهره و ترس بله رو میدی..چندسالته؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

امیدوارم اونی که بهترینه قسمتت بشه 

به عنوان یه دختر اصلا به ازدواج فکر نمیکنم و ازش خوشم نمیاد میخواد خودم به آرزو هام برسم شما هم تا مدتی که کیس خوب برات جور بشه رو اهداف خودت کار کن همش فکر ازدواج نباش