2777
2789

در روایات داریم که هر كس دعای مجیر رو در «ایام البیض» یعنی روزهای سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه رمضان بخونه گناهش آمرزیده میشه هرچند به عدد دانه های باران و برگهای درختان و ریگ های بیابان باشه و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازى و توانگرى و رفع غم و اندوه سودمند هست

گفتم شما رو هم از این دعا مطلع کنم . برای من هم دعا کنید ان شاءلله تو این روز های عزیز برای همه اتون بهترین ها اتفاق بیوفته خانم های خوب نی نی سایتی🌺🙏

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم ممنون که گفتی لطفاً میشه برام دعا کنی خدا بهم بچه صحیح و سالم بده 🤲

سلامت باشی عزیزم ان شاءلله خدا برات بهترین ها که به صلاحت باشه پیش بیاره برات حمد شفا خوندم🌺

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡