2777
2789
عنوان

همیشه عذاب وجدان دارم

66 بازدید | 9 پست

مثلاً یه روز که حالم خوب باشه و شاد باشم 

یادم میوفته که  فلان دوستم یه مشکلی براش پیش اومده 

یا همش فکر می کنم که دوستام حالشون خوب نباشه

عذاب وجدان می گیره منو چرا اصلا من این وسط باید شاد باشم وقتی که فلانی نیست ؟

انگاری که حق شاد بودن ندارم 

واقعا خسته شدم از این حس 

به حدی رسیدم که نمیخوام اصلا کاری داشته باشم به زندگی بقیه

توی دنیای خودم باشم

مثل وسواس افتاده به جونم 

..

یه جور طرحواره است باید درمان بشه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طرحواره ای؟

احتمالا طرحواره ی ایثار . باید بری پیش روانشناس

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

این عذاب وجدان نیست این همدردی به دوستاته

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

درسته ولی اینکه کل زندگیم اینجوری باشم خستم کرده واقعا منم نیاز دارم حالم خوب باشهبیش از حد اهمیت می ...

ی جور میتونی بیخیال شی تصمیم بگیر امشب استارت بزن که فقط خودتو زندگیتی وهیچ کس دیگه نیست از فردا صبح واسه خودت زندگی کن ببین کجا مشکل داری یا کجا بیشتر خوشحال میشی واسه خودت باش کم کم از فکرت میرن بیرون 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،