2777
2789
عنوان

کسی که جواب هیچ پیامی رو نمیده

89 بازدید | 10 پست

من با یه پسره آشنا شدم این جواب پیام منو روزی یه بار یا دوروز یه بار فقط پیامم رو ریپلای میکنه میگه من زمان ندارم هی جواب بدم حتی برام اسکرین چت هاشو فرستاد میگه ببین من اینارو بعد یک هفته جواب میدم درصورتی که تو اینیستا و اینا آنلاینه و جواب پیام رو نمیده بعد که میخوام کلا بلاکش کنم نمیزاره صد تا اکانت میزنه و تا میفهمه بلاکش کردم سریع جواب پیاممو میده 

این چشه بالاخره ؟ اخه آدمی که یکیو دوست داره میشه مگه جواب یکی رو یه روز نده؟

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکامو بخون دقیقا راجب این مورد تاپیک هست

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اینکه نمیزارع بری چون میخواد آب نمک بمونی برا روز مبادا .چرا ارزش خودتو نمیدونی واقعا چرا آخه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

دلش باهات نیی نمیخاد از دستتم بدعاینطوری فابده نداره کات کن

تو آب نمک هستم گویا

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
اینکه نمیزارع بری چون میخواد آب نمک بمونی برا روز مبادا .چرا ارزش خودتو نمیدونی واقعا چرا آخه

الان بلاکه 

اینکه پی وی منو  سوراخ میکنه جای تعجب هست 

الان بلاکه اینکه پی وی منو سوراخ میکنه جای تعجب هست

آب نمک بفهم .وارد بازی این آدمی سمی نشو دختر .مرد یکی رو بخواد تلفن رو حموم هم می‌بره بعد وقت ندارع جواب بده مگ چه 💩هست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی