2777
2789

رو بدبخت کنه؟!

اگه تجربه ای دارید به اشتراک بذارید دوستان 

دوس دارم نظرات راجب این موضوع رو بدونم 

ممنون،🍃

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتم نمیشه، دیدم میشه!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اره خود من بدبخت شدم

واقعا ؟چی شد ؟

میشه یکم توضیح بدید ؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

آره من تو قبرستون بودم دعا پیدا کردم بردم انداختمش تو آب روش نوشته بود نمیدونم کی بسته بشه قفل بشه اسم پسری رو نوشته بود وقتی داشتم دعارو پرت میکردم تو آب گفتم خدا لعنتت کنه هرکی که هستی که زندگی یه نفر رو نخوای خراب کنی

اره واقعا میتونه مگر اینکه دعارو پیدا کنن باطل کنن یا خوددعانویس خودش باطل کنه

پس واقعا دعا میتونه یه ادم و بدبخت کنه؟!

اره میشه من نابود شدم اما باطلش کردم

میشه یکم توضیح بدی و بگی چی شد؟

چه تاثیراتی داشت چیکارت کرد؟

واقعا ؟چی شد ؟میشه یکم توضیح بدید ؟

زنه برام دعا خطرناک گرفت نابودم کنه 

جوری بود ک اگ متوجه نمیشدم باید زمین گیر میشدم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

پس واقعا دعا میتونه یه ادم و بدبخت کنه؟!

من خودم به شخصه دیدم سر عمه م اومده که دعارو تو ماشین پیدا کردن ولی باطل نکردن و الان خونه و ماشیناشون رو همه رو فروختن ورشکست شدن

اره

پس دعا نوشتن برا یه نفر خرافه نیست واقعیته!!!

آره من تو قبرستون بودم دعا پیدا کردم بردم انداختمش تو آب روش نوشته بود نمیدونم کی بسته بشه قفل بشه ا ...

خدا از این ادما نگذره