2777
2789
عنوان

آخرش مردم پول دارن یا ندارن

641 بازدید | 45 پست

تو اینستا میری همه مینالن ک آره شب عید بازار ساده کسی خرید نمیکنه 

مردمم میگم ما پول نداریم

من ک اصلا نرفتم بیرون خرید مامانم میگه هرجا میریم غلغله آدمه 😑میگفت بیشتریا سه چهار کیلو پسته می‌خرن 

میگفت تو لباس فروشی شلوغه تو کفش فروشی شلوغه 

پس آخر مردم توان خرید دارن یا نه 

من خودم بگم ندارم یعنی واقعا نداریم 

کسی ک نداره محبور نیس آجیل بخره 

شما رفتین بیرون خرید چطور بوده 

والا اینجام ک هر روز تاپیک خرید میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو دسته هستن عزیز . بیشتر ندارن . ظاهر قضیه رو نگاه نکن 

کسی می‌ره خرید اینجور جاها که داره .کسی که ندارع پاشو اینجا ها نمیزاره که دیده بشه .  یک نفر دیدم برا مانتو خانومش چک داده بود رفت پرو کنه .  خیلیا خونه میمونن اصلا نمیرن . نزدیک خودم یکی هست با دو تومن میگذرونه فقط با دوتا بچه .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

هم وضع مالی خوب تو جامعه هست و هم نامناسب، همه دوره ها همین بوده دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دارن 

ولی خب یه عده واقعا ندارن و توان خریدشون پایینه

ولی یه عده تو ایران تو بهشت هستند همه مثل هم نیستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من امروزخونه مادرشوهرم بودم دوتاخواهرشوهرم با خانوادشون بودن میشیم۴تاخانواده..حتی یک نفرمونم خرید نکردیم خانواده بابای خودمم همینطور این ۵تا ..هرچی دوست اشنا هم میبینم چیزی نخریدن ..این وضعیتیه ک دارم میبینم باچشم خودم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

به جز تک و توکی کسی دارنده مطلق نیست ولی خب بعضیها با قناعت توی طول سال برای شب عیدشون کم و بیش خرید میکنن... مثلا ما یه مقدار خرید کردیم و یه عالمه دیگه  از خریدهامون به دلیل بی پولی متوقف شده...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
به جز تک و توکی کسی دارنده مطلق نیست ولی خب بعضیها با قناعت توی طول سال برای شب عیدشون کم و بیش خرید ...

من ک کلا تا مجبور نباشم عیدا خرید نمیکنم شلوغی وجنس بنجل جز اقلام خوراکی اونم کم خرید میکنم

مگه برا بچه ها ک واجبه خرید کنی شب عید وگرن من با اینکه میتونستم پارسال مانتو نخریدم مانتوی سال قبلم پوشیدم 

من امروزخونه مادرشوهرم بودم دوتاخواهرشوهرم با خانوادشون بودن میشیم۴تاخانواده..حتی یک نفرمونم خرید نک ...

چرا نخریدین پسندتون نیست چیزی یا  پول ندارین یا کلا شب عید خرید نمی‌کنید؟