2777
2789
عنوان

از دست پدرم خیلی دلخورم 😭😭

181 بازدید | 10 پست

پدرم شخصیت عصبی وخودشیفته داره وحرف زدن عادیشم جوریه که با دعواس .برای باز هزارم با حرفش قلبمو تیکه تیکه کرد من خیلی ریلکس حرف زدم ولی اون تحمل انتقاد نداره شروع کرد به فحش وتوهین وبی حرمتی..سر یه مساله چرت وپرت.کلا عادتشه..بخدا صدای شکستن قلبمو شنیدم😭😭😭مگه اولادم بر پدر حق نداره؟؟؟؟بخدا که خیلی عذابم میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن یه مهارت رو یاد بگیری و مستقل شی که ازشون جدا بشی دیگه کاری به کارت ندارن

خیرسرم کارمندم ولی شرایط مستقل شدن رو ندارم فعلا ولی تو برناممه..به شدت عصبی سختگیر وغیرقابل تحمله

خیرسرم کارمندم ولی شرایط مستقل شدن رو ندارم فعلا ولی تو برناممه..به شدت عصبی سختگیر وغیرقابل تحمله

کارمندم هستی اینجوری باهات رفتار میکنن😐کاش یجوری فرار کنی من جای تو بودم فقط میرفتم از اونجا 

مادربیچاره م از دستش بیماری خود ایمنی گرفته.دل همه رو شکسته عروس.دوماد..نوه دختر پسر 

کارمندم هستی اینجوری باهات رفتار میکنن😐کاش یجوری فرار کنی من جای تو بودم فقط میرفتم از اونجا

اره بخدا.شبا هوار تاریک شد باید خونه باشم بیست بار زنگ میزنه  همش غرمیزنه همش تحقیرم میکنه.سر یادگیری رانندگی بحثمون شد گفتم با زبون خوش یادم بده چرا هولم میکنی اعتماد به نفسمو میگیری شروع کرد دادوبیداد😭

پدرت فشار خون نداره 🤔پرد من هم گاهی اوقات یه دفعه ای از کوره درمیره دست خودش هم نیست نمیدونم رابطه ...

نه فشارخون نداره ولی هزار نوع دیسک کمروگردن داره وبه سختی راه میره