2777
2789

سلام ی سری دعا قبلا گرفتم واسه بخت گشایی و ..ـ چیکار کنم باطل بشن بندازم تو اب ؟؟؟یا این فلزیارو چیکار کنم ؟؟؟؟ مال خیلی قبله حس میکنم یکم سنگینی داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم میگن بندلزی داخل آب روان

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

برو مسجد محل به حاج آقا بگو حتما حتما برو از یه عالم بپرس خطرناکه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
کسی خوب نمیشناسم یعنی بندازم تو اب باطل نمیشه ؟؟دعا ها مال خودم بوده

سرخود کاری نکنیا‌ 

من یه دعا کاغذی داشتم انداختم تو رودخونه‌ رفت 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

میگم بختت باز شد با دعا ها؟؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب چیکار کنم الان

باید از یکی سوال کنی اخه اما نمی‌دونم از کیی 

مسجد دیگه ایی نیست تو محله اتون ؟ 

امامزاده چی ؟ تو ایتجور جاها یه قسمت هست به سوالا اینا جواب میدن 

یا زنگ بزن سوالات شرعی ازشون بپرس بگو باید چی کار کنم 

از این دعاها جواب گرفتی ؟