2777
2789

میشه راهنماییم کنید برای طلاق چکاری باید انجام بدم؟کسی باید همراهم باشه یا تنها میتونم خودم انجام بدم و اول کجا باید برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای طلاق بگیری؟ منم چهار ماه نشده عقد کردم میخوام بعد عید اقدام کنم

اخلاقامون بهم نمیخوره و مدام دعوا داریم.میتونی مراحلشو بمن بگی از چندم عید میشه اقدام کرد؟باید واستم بعد عید؟

عزیزمم...منم الان با شوهرم قهرم..کاش یکی پشتم بود دو روز میرفتم قهر ..خوشبحالت انقد پشتت گرمه ک میتو ...

منم کسیو ندارم عزیزم پشتم بخودم گرمه چون خرجمو خودم میدم وگرنه منم کسیو ندارم

اخلاقامون بهم نمیخوره و مدام دعوا داریم.میتونی مراحلشو بمن بگی از چندم عید میشه اقدام کرد؟باید واستم ...

مگه‌دوران آشنایی نداشتی با اخااقش آشنا بشی طلاق راحت نیس اینکه زن مطلقه بشی سخته

اخلاقامون بهم نمیخوره و مدام دعوا داریم.میتونی مراحلشو بمن بگی از چندم عید میشه اقدام کرد؟باید واستم ...

والا هیچ اطلاعی ندارم.  من توافقی میخوام تموم کنم حوصله ندارم چنو سال هم درگیر طلاق بشم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه