2777
2789
عنوان

قدهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کسی نامزدم که از خودم کوتاهتره و انقدر این قضیه برای هردومون بی اهمیت بوده که بعد از چند سال دوستی و آشنایی هنوز بررسی نکردیم اختلافمون دقیقا چند سانته. قبل از پیشنهادش خودم خیلی نگران این موضوع بودم. فکر می کردم مبادا به خاطر کوتاهی فکر کنه بهم نمیاد ولی خدا رو شکر نگرانیم بیخود بود. البته این موضوعیه که کمتر کسی باهاش کنار میاد. لازمه هم مرد و هم زن در موردش توافق داشته باشن و قوی باشن.

من خوشم نمیاد حتی همقد همسرم باشم.دلم میخواد اون بلندتر میبود.ولی الان توحسرت پاکردن یه کفش  سه ...

منم خودم خیلی قدبلند و متناسبم. 175 سانت. اما به خاطر راحتی و عادت توی خیابون کفش بی پاشنه می پوشم. توی عروسی ها یه کفش پاشنه دار با خودم می برم که تو مجلس فقط بپوشم. چون بهش عادت ندارم موقع خداحافظی عوضش می کنم. شما هم اگه خیلی دوست داری یه وقتایی که زیاد پیش همسرت نیستی بپوش. 

بابا هيچ اشکالي نداره چرا اينجوري ميگيد اينا مسائلي هس ک خودت بايد باهاش کنار بيايي گلم 

اينکه چيز بدي نيس 

خداتوشکر کن با هم خوبيد

ما يه فاميل داريم پسره نظاميه زنه هم دانشجو بچه اولشونم به تازگي به دنيا اومده 

قد پسره تا شونه هاي زنش هست 

انقدم خوشبختن ک حد نداره 

دختره خيلي روابط اجتماعي عالي داره و خيلي باکلاس و....

ولي من در کل از خود دختره خوشم نمياد چون يه عادت بدي که داره اينه که باهات انقد خوب رفتار ميکنه يهو ميزندت زمين

من توعروسیاهم کفش نمیپوشم ولی بازم بااونایی که کفش میپوشن هم اندازم😂😂

منم پیش اومده تو عروسیا کفش بی پاشنه بپوشم جالبه اون طوری هم خواهرم و مادرم و عمه هام و کلا همه نزدیکانم ازم کوتاهترن. ولی باز هم وقتی دلم بخواد پاشنه دار می پوشم. قرار نیست همه یه قد باشیم.