2777
2789

دخترم ۲سالشه از صبح که بیدار میشه چسبیده بهم و نق میزنه تا شب

فقط میگه بیا باهام بازی کن. محاله ۲ دیقه بره اونور خودش سرگرم بشه. دیگه خسته شدم

غذا با بدبختی و صدای گریه درست میکنم😭😭 من میکشه میگه بیا بریم

چیکار کنم؟؟ اضطاب جدایی داره به نظرتون یا لوسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من روانشناسی میخونم بهم بگو آیا قبلا ام اینطوری بوده یعنی از اول که بدنیا اومد اینطوری وابستگی ...

عه چه خوببب

اره از اول اینجوری بود.وقتی میخوابیدم  اگه از پیشش بلند میشدم بیدار میشد و گریه

الان روزبروز داره بدتر میشه

ووای نگو😭😭 من واقعا دارم روانی میشم

این بچش پسر هست 

یه شب شوهرش بچه رو گذاشت تو اتاق تا صبح بچه زار میزد مامانش خیلی بچه رو پررو بار آورده واسه رابطه هم بچه وسطشون می‌خوابه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

براش قصه بخون 

قصه هایی که توش خانواده ها با خوبی و خوشی کنار هم زندگی میکنن 

پدر و مادری که بچشونو دوست دارن و عاشقشن

هرشب براش تکرار کن از حیوانات ادم گل و گیاه استفاده کن

میتونی وقتی که داری باهاس بازی میکنی از عروسکاش استفاده کنی

حالا اینو میگم که باشه اینجا : 

۰ـ۶ ماهگی بچه ها هیچ فرقی براشون نداره که بغل کی باشن ولی بغل مادر رو درک میکنن که یه حس خاصی داره براشون ، برای شکل گیری یه دلبستگی ایمن باید وقتی گریه افتادن یا نیاز به غذا داشتن بغل بشن در کل محبت بشن 

۶ماهگی - ۱/۵ سالگی : کودک بهتره که بغل مادر بیشتر باشه چون دیگه درک می‌کنه این مادر هست و نیاز هاش باز برطرف بشه 

۱/۵-۲/۵ سالگی کودک دچار یه اضطراب غریبه میشه که از غریبه ها خیلی فاصله میگیره و ارتباط برقرار نمیکنه ، همین تایم اضطراب جدایی داره که تا سه سالگی کمتر برطرف میشه 

شما چیکار باید بکنی ؟ وقتی میری بیرون بازی های دست جمعی راه بنداز مثلا توپ ببر یا دفتر نقاشی چند نفری بازی کنید 

تا این بچه جدایی رو یکم تجربه کنه ، و طبیعی ام هست الان هر چقد به بچه اهمیت بدی در آینده رابطه عاطفی از جمله دوستی و ازدواج بهتری خواهد داشت چون دلبستگیش ایمن شده 

ینی میگی تربیت من اشتباه بوده؟ زیاد بهش اهمیت دادم؟😢

نه خانم اصلا 

این تایم بچه نیاز به توجه داره

بی توجهی کنی بچه بدتر میشه 

میگن از ۰ـ۳ سالگی هر چقد توجه کنی دلبستگی بچه ایمن تر میشه و بزرگسالی استقلال بهتری رو تجربه می‌کنه 

این بچه رو کرده تو اتاق بچه دچار تروما میشه از این کارا نکنید تو رو خدا بچه هاتون گناه دارن 

ینی میگی تربیت من اشتباه بوده؟ زیاد بهش اهمیت دادم؟😢

من شمارو نمی‌دونم عزیزم 

ولی اینی که میگم واقعا تربیت اشتباهی داره 

مثلا بچه صبح ساعت ۶ بیدار میشه تی وی رو تا آخر میده بالا نمیزاره کسی بخوابه مامانش. هم چیزی نمیگه بهش 

یا یه قابلمه غذای شب که اضافه اومده می‌زاره جلوش جای صبحانه میخوره بهش چیزی نمیگه به شدت هم بی تربیت هست 

دیگه واسه خواب هم که نگم 

خیلی جاها نباید زیاد محلش بزاری نمی‌دونم متوجه منظورم میشی یا نه هر چی خواست نزاری دم دستش 

یکم گریه کنه نترس هیچیش نمیشه خودش آروم میشه وقتی کم محل کنی می‌فهمه که با گریه نمیتونه همه چیو بدست بیاره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg