mayyaaaaaeb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 806 عنوان ضد آفتاب خوب🏖️🌴 148 بازدید | 12 پست سلام ی ضد آفتاب رنگی خوب معرفی میکنید سبک باشه تاالان کرم به پوستم نزدم و نمیتونم تحمل کنم ولی بشدت سوخته پوستم دیگه خسته شدمالارو رنگی چطوره سفید کننده ایمجز اسپری هست داشتین تا الان؟ 1403/12/24 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 الارو خوب نیست ترکیباتش و عطری هست .سفید کننده ها حاوی ترکیبات خطرناکی هستن که باعث بیماری میشن .ضدافتاب سنتلا _ راندلب عالی هستن .اگه قیمت مناسب میخوای ایرانی بگیر . تو ایرانیا فقط لافارر _ برایت مکس خوبن و محافظت دارن . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
رازززززز عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 7146 منم در مورد ضدافتاب رنگی بپرسم که رنگ لایت روشنتره یا لایت بژ؟
mayyaaaaaeb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 806 الارو خوب نیست ترکیباتش و عطری هست .سفید کننده ها حاوی ترکیبات خطرناکی هستن که باعث بیماری میشن .ضدا ... عزیزم قیمتاشون چطوریه سبک ان
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 عزیزم قیمتاشون چطوریه سبک ان بله سبک هستن از بهترین برندا براتون معرفی کردم .سنتلا و راندلب حدود ۱ و نیم هستن .برایت مکس و لافارر حدود ۵۰۰ سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 منم در مورد ضدافتاب رنگی بپرسم که رنگ لایت روشنتره یا لایت بژ؟ چه برندی؟لایت بژ برای گندمی متوسط مناسبه .لایت هم متفاوته نمیدونم چه برندی منظورتونه سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
mayyaaaaaeb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 806 بله سبک هستن از بهترین برندا براتون معرفی کردم .سنتلا و راندلب حدود ۱ و نیم هستن .برایت مکس و لافارر ... ارزو نتر چی؟
رازززززز عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 7146 چه برندی؟لایت بژ برای گندمی متوسط مناسبه .لایت هم متفاوته نمیدونم چه برندی منظورتونه میخوام خیلی سفید باشه بین لایت یک برند و لایت بژ یک برند دیگه کدوم سفید تره؟
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 ارزو نتر چی؟ اگه پوستتون حساس نیست ژیناژن _ مای هم بدک نیست .ولی اگه پوستتون حساسه همون قبلیا بهتره.ژنو هم نسبتا خوبه سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 میخوام خیلی سفید باشه بین لایت یک برند و لایت بژ یک برند دیگه کدوم سفید تره؟ عزیزم گفتم هر برند متفاوته اصلا رنگاشون با واقعیت یکی نیست که بشه گفت کدوم روشن تره . تو واقعیت کلا لایت روشن تره اما تو ضدآفتاب متفاوته اگه اسم برند رو بگید میشه گفت. سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
mayyaaaaaeb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 806 اگه پوستتون حساس نیست ژیناژن _ مای هم بدک نیست .ولی اگه پوستتون حساسه همون قبلیا بهتره.ژنو هم نسبتا ... عزیزم ژیناژن بیرنگ و برای پوست چرب هست درسته؟من پوستم چرب نیست رنگی ام میخوام
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19132 عزیزم ژیناژن بیرنگ و برای پوست چرب هست درسته؟من پوستم چرب نیست رنگی ام میخوام فقط یه مدل نیست کهژیناژن چندین مدل داره برای پوست های دیگه هم داره رنگی هم داره . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑