disneyprincess مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1651 عنوان امروز با مامانم بحثم شد | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 19 پست اونم ب خاطر خواهرم ، خواهرم اومد چتر بازی دراره ، منم دعوام شد مامانمم گفت انشالله بمیری ، همه از دستت راحت شن 😑 تو با هیچکی نمیسازی منم تو دلم گفتم خدا کنه بمیرم ، خودمم دوس ندارم زنده باشم ، گفتم تو دلم انشالله خدا به آرزوت برسونه :) In a world of worriers, be a warrior 1403/12/24 | 12:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
disneyprincess مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1651 یعنی چی چتر بازی دراره؟؟؟؟مادر پدر شما مادر پدر اونم هستنحق داره هر وقت دوست داره بیاد و خونشون باشه ... بیاد ولی دیگه وسایل مردم رو نگرده In a world of worriers, be a warrior
disneyprincess مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1651 کافیه بگم خاله م بالا چشش ابرو شروع شد منممم این جوری ک گفت الهی بمیری مطمئن شدم دوسم نداره تازه فک کرد هنذفری تو گوشمه In a world of worriers, be a warrior
khaterah عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2866 چرا ؟منم همینم کاش زودتر شوهر کنم از دستشون خلاص شم من ۲۴ سالمه و بچه آجیم ۸ سالشاین خیلی حرف به من میزنه بعدش همه به من میگن تو چیزی بهش نگوآخه تا کی چیزی نگم
disneyprincess مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1651 من ۲۴ سالمه و بچه آجیم ۸ سالشاین خیلی حرف به من میزنه بعدش همه به من میگن تو چیزی بهش نگوآخه تا کی چ ... واقعا منم خسته شدمهر غلطی دوس دارن میکنن و هر چی دوس دارن میگن بعد خودشونو خوب و مظلومم نشون میدن In a world of worriers, be a warrior
khaterah عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2866 واقعا منم خسته شدمهر غلطی دوس دارن میکنن و هر چی دوس دارن میگن بعد خودشونو خوب و مظلومم نشون میدن سخته واقعا