2777
2789
عنوان

مخفی کاری زن داداشم

941 بازدید | 55 پست

دوستان زن داداش من یه ماه مهمونی خونه پدرش بوده بعدازاون یه ماه نمیدونم چکارکرده گفته پام شکسته حالاهم ب داداشم وهم ب چندنفرفامیل دیگه ب دروغ گفته تصادف کرده ام وبرای چی مخفی میکنه ازداداشم بنظرتون باشکایت میتونه علت این جریان رومعلوم کنه

ممنونم راهنمایی بفرمایید🙏

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

عجیبه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم ک همه زنه هم خانواده اش دروغگووحقه بازوخلاصه تادلتون بخوادبی ارزش اندوحتی سابقه سرقت ودزدی هم دارند

شکایت کنه چرا پای زنش شکسته؟😑

چون همه چی روانکارمیکنه ی روزمیگه توکوچه بودم یه روزمیگه مسافرت برای چی دروغ میگه

شاید هم دروغ نگفته؟ 

در هر صورت شکایتی که مدنظرتونه هیچ وجاهت قانونی نداره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

[QUOTE=375294344]خوب از کجا میدونید واقعا تصادف نکرده[/QUOT]

پس بایدمعلوم بشه باکی تصادف کرده بعدصاحب اون زن داداش منه ن کس دیگع ای پس چراهیچ کس تماس نگرفته که فلانی من زن توروزده ام

چرا با خانواده ای که دزدن وصلت کردید

داداشت خودش عرضه نداره بدونه زنش 

کجاست و چیکار میکنه شما دخالت نکن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

صاحب اون زن،داداشته؟!

بله زن داداش من هست حالابعدازیه ماه قراربوده برگرده شهرماولی ۴ماهه خونه پدرفاسدش نشسته وتازه چن هفته پیش بودباپدرومادرش بادوتاعصابرگشته بودخونه داداشم ولی برادرمن درب خونه روبراشون بازنکرده بود وگفته بودمن تاندونم جریان شکستن پای زنم اصلانمیزارم بیادتوخونه ام