2777
2789

خواستگاری که به دل نمیشینه 

یا خواستگاری که اونیکه میخوای و به اون خوبی که میخوای نیس 

با کدوم شون نمیتونی ازدواج کنی؟ 

متاهلا م نظر بدید بنظرتون کدوم مورد ارجحه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی که کنسله دومی رو باید دید چند درصد معیارها رو داره

ولی واقعا چجوریه که یکی که مشکلی نداره و آدم خوبی م هس گاهی هیچ جوره به دل نمیشینه و کشش ایجاد نمیشه برا آدم 

اصلا تو دوره آشنایی مثلا 6 ماه کشش حتما پیش میاد؟ 

به نظرت میاد با تعریفت جفتشون کنسل باشه

موردی نیس، کلی پرسیدم 

ولی اکثر خواستگارا خودم که اینجوری بودن و شاید باید با یکی از این دو مورد کنار اومد و اونیکه مدنظرمونه و همچون موقعیتی کم پیش بیاد که هم خوب باشه و هم به دل 

ب دل نباشه ادم یجایی جا میزنه

آره حتی اگه عالی باشه طرف م، باز اینجوری و به دل نبودن بنظرم بدتره از مورد دومی 

وقتی تو نخوای کسی و پسر پادشاه م که باشه، نمیخوای که نمیخوای و دلت نیس باهاش و با اون زندگی هر چی شرایط خوب باشه انگار اصل کاریِ میلنگه و دل گرم نمیشه 

آره حتی اگه عالی باشه طرف م، باز اینجوری و به دل نبودن بنظرم بدتره از مورد دومی وقتی تو نخوای کسی و ...

مث رابطه ی منو پارتنرم،همه کاری کردم براش ولی دلش دیگ بام نبود،انقد دلش بام نبود ک منم زده شدم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

مث رابطه ی منو پارتنرم،همه کاری کردم براش ولی دلش دیگ بام نبود،انقد دلش بام نبود ک منم زده شدم

عزیزم🥲

ببین دقیقا همینه طرف همه کار م برات بکنه ها، فایده نداره و به چشم نمیاد، یعنی چجوری بگم نه که ارزشش و متوجه نشی، به دلت نمیشینه اون کارا