بچه ها من روزه دارم .. الان بشدت درد شکم دارم به طوری که شکمم پیج شدید میخوره بعد ول میکنه .. کم کم طاقتم داره تموم میشه .. میتونم روزه رو بشکنم؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
من اعتقاداتم خیلی قوی نیست ولی یک سوال دارم از شما خدا هم گفته به هر دلیلی اگر روزه باعث اسیب شد روزه نه تنها واجب نیست بلکه در مواقعی حرام هستش شما با این وضعیت چرا دنبال تایید دیگران هستید؟ یعنی اگر بقیه گفتن روزت رو نشکن حال شما بد شد اون افراد جوابگو هستن؟هیچوقت دلیل این کار رو نفهمیدم از هر کی هم پرسیدم هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم اگر دوست داشتید خوشحال میشم پاسخ بدید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اعتقاداتم خیلی قوی نیست ولی یک سوال دارم از شما خدا هم گفته به هر دلیلی اگر روزه باعث اسیب شد روز ...
از لحاظ ( شرعی )میخوام بدونم آیا امکانش هست یا نه ... دنبال تایید نبودم عزیزم ..
اگه دقت کنی گفتم اونایی که از مسائل فقهی آگاهی دارند جواب بدن
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹