2777
2789
عنوان

خانوما سرب پرده را چجوری دربیارم

125 بازدید | 11 پست

بعد شستن دیگه نندازمش اشکال نداره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

میتونی درش بیاری سفید واکتیس یا تاید ماشین شسته میشه بندازی که پرده قشنگ بیسته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی درش بیاری سفید واکتیس یا تاید ماشین شسته میشه بندازی که پرده قشنگ بیسته

سخته هی میکشم پایین پرده جمع میشه یذره در میاد فقط.میترسم پردم پاره شه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
بکش در بیار چجور در بیاری بندازی قشنگتره

چجوری دوباره بندازمش؟ بستای پلاستیکیشو قیچی کردم بتونم درش بیارم

برا من خیلی راحت بود سریع جا میفتاد نمیدونم برا تو چجوره

دراوردنشم سخته.در نمیاد کشیدمش پارچش جمع شده

سخته هی میکشم پایین پرده جمع میشه یذره در میاد فقط.میترسم پردم پاره شه

نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم مامانم داشتن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم ...

منم اگه میدونستم اینجوری مکافات داره عمرا میگرفتم

نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم ...

مامانتون چجوری درش میاورد سربو؟

مامانتون چجوری درش میاورد سربو؟

من تا مجرد بودم خودم درمیوردم میشستم بعد ازدواجم خونه فروختن تقسیم ارث کردن پرده زن داداش بزرگم بردش خونشون مامانم الان پرده پانچ زده تو خونه اش