بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 عنوان خانوما سرب پرده را چجوری دربیارم 135 بازدید | 11 پست بعد شستن دیگه نندازمش اشکال نداره؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد! 1403/12/24 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 17626 بکش در بیار چجور در بیاری بندازی قشنگتره نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31231 میتونی درش بیاری سفید واکتیس یا تاید ماشین شسته میشه بندازی که پرده قشنگ بیسته من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 میتونی درش بیاری سفید واکتیس یا تاید ماشین شسته میشه بندازی که پرده قشنگ بیسته سخته هی میکشم پایین پرده جمع میشه یذره در میاد فقط.میترسم پردم پاره شه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 بکش در بیار چجور در بیاری بندازی قشنگتره چجوری دوباره بندازمش؟ بستای پلاستیکیشو قیچی کردم بتونم درش بیارم چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
tanhayalam عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5367 چجوری دوباره بندازمش؟ بستای پلاستیکیشو قیچی کردم بتونم درش بیارم بعدش خودت کوک بزن با سوزن دوطرف سرب پرده که نیفته بیرون فیکس شه
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 17626 چجوری دوباره بندازمش؟ بستای پلاستیکیشو قیچی کردم بتونم درش بیارم برا من خیلی راحت بود سریع جا میفتاد نمیدونم برا تو چجوره نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 برا من خیلی راحت بود سریع جا میفتاد نمیدونم برا تو چجوره دراوردنشم سخته.در نمیاد کشیدمش پارچش جمع شده چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31231 سخته هی میکشم پایین پرده جمع میشه یذره در میاد فقط.میترسم پردم پاره شه نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم مامانم داشتن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم ... منم اگه میدونستم اینجوری مکافات داره عمرا میگرفتم چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4111 نه بابا سخت نیس بندازی درستش کنی دستش نزنی دیگه خراب نمیشه پانچ گرفتم راحت ازاین دردسرها فراری بودم ... مامانتون چجوری درش میاورد سربو؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31231 مامانتون چجوری درش میاورد سربو؟ من تا مجرد بودم خودم درمیوردم میشستم بعد ازدواجم خونه فروختن تقسیم ارث کردن پرده زن داداش بزرگم بردش خونشون مامانم الان پرده پانچ زده تو خونه اش من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم