2777
2789

بچه ها بخدا من نمیگم خیلی آدم خوبیم ، نه ، ولی سعی میکنم همیشه انرژیم مثبت باشه اما بعد از یه سری مهمونیا مخصوصا با قومِ شوهر مخصوصا جاریا فقط دنبال عیب و ایرادن یا منتظرن سوتی بدی،یا درددل کنی ، بعدش از حجم انرژی منفی خوابم نمیبره حتی اگر حرفی نزنم انرژیشون رو میگیرم ... انقدرم دنبال حرف و حدیثن ،بعد از مهمونیا میشینم ساعتها فکرمیکنم نکنه چیزی گفتم که نباید ، نکنه فلان حرفم بعدا بر علیه م شه .. بخدا میام توشون پشیمون میشم حس میکنم انرژیم خورده میشه😓

منم همینطور.... به هر حال حین غیبت و چرت و پرت گفتن شیاطین دورمون هستن بی تاثیر نیست

بخدا الان از تپش قلب حال بد خوابم نمیبره ‌‌‌.. من خیلی سعی میکنم انرژیم مثبت باشه ... با یه مهمونی همچی خراب میشه

منم دقیقا اینطوریم مشاورم میگفت حین صحبت کردنشون ویژگی های مثبت اون آدما رو تو ذهنت مرور کن تا ازشون انرژی منفی‌ نگیری خواستی امتحان کن شاید برات موثر بود

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اینطوریم مشاورم میگفت حین صحبت کردنشون ویژگی های مثبت اون آدما رو تو ذهنت مرور کن تا ازشون ...

جاری من بقدری اذیتم کرد و حسادت کرد میبینمش دلم میخواد بزنمش ولی متاسفانه تو روش خیلی خودمو بی تفاوت نشون میدم ولی از درون حالم بده بقدری اذیتم کرد الهی خدا ازش نگذره

جاری من بقدری اذیتم کرد و حسادت کرد میبینمش دلم میخواد بزنمش ولی متاسفانه تو روش خیلی خودمو بی تفاوت ...

ای بابا پس این آدم کلا انرژی منفیه همون تظاهر به بی تفاوتی هم انرژی زیادی ازت میگیره درک میکنم تو فامیل همه ازینجور آدما هست

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.