2777
2789

دوستان سلام جدیدا اندرزگو بری دور دور دوربین میزنه?

من امشب با دوستم رفتم چند لحظه هم ماشینو زدیم بغل توقف کردیم اومدیم از ماشین بیرون حرف میزدیم که دوربین زده یعنی اندرزگو رفتن جرم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربین زده؟یعنی چی؟اس ام اس چی. اومده برات؟

نمیدونم دربین بوده یا پلیس اس ام اس کشف حجاب اومده در حالی که منو دوستم حجاب داشتیم 

کسی نمیدونم من اون وقت شب دور دور بودم الان نمیدونم چیکار کنم 

کسف ححاب زده لامصب برا بار سوم منم حجاب داشتم

پس اونو یکی الکی لو تون داده پلیس جریمه کرده

به ظاهر ماشین شخصی میان ولییی شخصی نیست همونکه میدونی هستن( نمیتونم بگم) 

بعد میان میبینن دختر و پسر اومدین اونور پلاکتون رو میگن

پس اونو یکی الکی لو تون داده پلیس جریمه کردهبه ظاهر ماشین شخصی میان ولییی شخصی نیست همونکه میدونی هس ...

اره خوب اون خیابون کلا همه دختر پسرن دیگه من همیشه میرفتم اینجوری باشه دیگه هیچکس نمیتونه از اونجا رد شه که خیلی بد شده

واقعا الکی زدن من حس میکنم توقف کردیم با ماشین پشتی حرف زدیم زدنمون

اره خوب اون خیابون کلا همه دختر پسرن دیگه من همیشه میرفتم اینجوری باشه دیگه هیچکس نمیتونه از اونجا ر ...

پلیس نمیشینه دونه دونه ماشینارو جریمه کنه بخاطره حجاب 

واسه حجاب بیشتر افراد شخصی و ماشین های شخصی گزارش میدن 

اگر حجاب داشتین اعتراض کنین به جریمه 

پلیس نمیشینه دونه دونه ماشینارو جریمه کنه بخاطره حجاب واسه حجاب بیشتر افراد شخصی و ماشین های شخصی گز ...

اگه بشه اعتراض کنیم خوبه بدیش اینه نمیخوام خانوادم  بفهمن من امشب اونجا بودم

مگه هنوزم كسي ميره دور دور؟؟اين كارا مال ده پونزدع سال پيش بود الان طرف از منطقه پونزده و شونزده و … ...

امید رابطه با پولدار کدومه!!

مگه همه دنبال رابطن!!

میریم یه کم دور میزنیم  میخندیم اگه خواستیم یه رستورانم میریمو  برمیگردیم 

والا محدودیت تردد تو مناطق ندیدم تو تهران کلا مگه همه مناطق یک تا پنج نمیرن برا تفریح