2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم قبلا دوست پسرم بود الان نامزدکردیم منم خیلییییییی میخامش ولی اون قبلا توی دوستی بهم خیانت میکرد الانم مشکوکه میخام ی پیج فالوش کنه و ازفالووراش شات بده بهم اخه نمیزاره من فالوش کنم هرچی هم بهش میگم بزارفالوت کنم میگ ن نمیخام رفیقام پیجتوبردارن و....😭😭میخام اگ چیزی هس مدرک داشته باشم و ولش کنم ن بدون دلیل

نمیدونم والا چیکارکنم😭

میدونم سخته باور کن همه زنا حدقل یه بار از هر طریقی خیانت دیدن چون ذات مرد تنوع طلبه هرکیم میگه نه شوهر من از گل پاک تره چرت و پرت میگه تو توی خیابون مردا رو ببین زنشون بغل دستشونه یه دختر پلنگ میبینن اب از لب و لوچشون اویزین میشه ذات مرده نمیشه هم کاریش کرد خیلیا هستن ببینیشون انقد زنشون دوست دارن ولی بازم کرم میریزن