2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشهدم. اونجا توی چهارراه کیوسک زندگی می کردیم. خانه حاجی زنگیان. یادش بخیر مرد خوبی بود

چه خوب مخوام نظرت تو خواهرانه بپرسم درمورد ازدواج با یه مثلا شهرستانی مشهدی یا کردستانی بنظرت بلوچ و فارس میتونن کنار هم زندگی خوبی داشته باشن

من مشهدم. اونجا توی چهارراه کیوسک زندگی می کردیم. خانه حاجی زنگیان. یادش بخیر مرد خوبی بود

چون خودمون دنبال یه عروس فارس هستیم داداشم میگه بلوچ نمخوام فارس کرد باشه اینا گفتم منم رهنمایی اش کنم ببینم چطوره 

چه خوب مخوام نظرت تو خواهرانه بپرسم درمورد ازدواج با یه مثلا شهرستانی مشهدی یا کردستانی بنظرت بلوچ و ...

نمی دونم اما خب رسم و رسومات شما برا دخترا خیلی خوبه اما یه چیزایی دارین که زندگی با مرد بلوچ رو خیلی سخت می کنه. من از این رسم که دختر فقط چادرشو سرش می کنه و از خونه پدرش میره بدون هیچ جهیزیه خوشم اومد اما اینکه مرد حق ازدواج با سه تا زن دیگه رو داره نمی تونم هضم کنم یا اینکه اگه مرد سه بار بگه طلاقت دادم دیگه تمامه و زن و مرد طلاق می گیرن این خیلی سخته. چون زن و شوهرن دیگه دعوا می کنن توی دعوا هرچیزی ممکنه گفته بشه . ب نظر من از شهر و روستای خودتون بگیرین کمتر ب مشکل می خورین.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

چون خودمون دنبال یه عروس فارس هستیم داداشم میگه بلوچ نمخوام فارس کرد باشه اینا گفتم منم رهنمایی اش ک ...

مگه اینکه طرفی که با داداشت ازدواج کنه آشنایی کامل با بلوچ ها و رسم و رسوماتش داشته باشه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....