2777
2789
کتاب

افرییین کتاب میخونی

من خیلی وقته که برای کتاب خوندنم وقت نداشتم حتما منم یه کتاب جدید میخرم و شروعش میکنم

تو چه کتابی میتونی به من معرفی کنی دوست نی نی سایتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه خونه مادر شوهرم هستم تاااا یک ماه ،😄😄😄 قراره با دست پخت خوشمزه ش هرچی رژیم گرفتم رو نیست و ن ...

پس یه مادر شوهر کدبانو داری

برو کیف کن خوش بگذره بهت عزیزم

تو هفته اینده یه بازار باید برم یه اصلاح حالا هر روزی شد روزای دیگه اش باقی مانده تمیزکاریا

خرید خوبه حالتو خوب میکنه

هم اصلاح برو هم چنتا خدمات زیبایی دیگه هم انجام بده حالت خیلی خوب میشه

از خواب بیدار شم صورتمو بشورم صبحونه بخورم

یه برنامه جدید برای سال جدید بنویس دخترم 

حتی یه برنامه کوچولو حالتو خیلی بهتر میکنه و تغییرشو تو زندگیت میبینی

خرید خوبه حالتو خوب میکنههم اصلاح برو هم چنتا خدمات زیبایی دیگه هم انجام بده حالت خیلی خوب میشه

من صورت خودمو همینطوری دوست دارم 

در حد اینکه تمیز باشه راضیم .موهامم رنگش نیمه هست باز برام خیلی مهم نیس ولی تو خونه خودم  ریشه ها رو مجدد رنگ میکنم 

صبحش نوبت پروتین و موخوره گیری موهام دارم. و بعدش باید برم خرید روتین پوستی و مو و لوازم آرایش...

بعد از اونم عصر باید با مامانم بریم ابروهامونو ترمیم کنیم و بعدش مامانم بره مو بخره برا اکستنشن موهاش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️