2777
2789

خرید رو همش خودش انجام داد

و کلا ما رسم داریم آجیل میوه گوشت برنج روغن و.... رو یه شب بیارن با یه تیکه طلا برا عروس و یه کادو برای مادرش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران نامزدی برای خانواده و نامزد میگیرن عیدی همینطور هم برعکس اونام باید برا دختر بگیرن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من پارسال عقد بودم 

سمت ما رسمه برای عروس عیدی میارن اونم در حد تشریفاتی ولی خب همسرم وضعیتش اوکی نبود برای عید یه سرویس نقره گرفتیم با دو سه تا لباس (بیشتر دم دستی ) با آجیل و هفت سین ک باکس گل ک همشون داخل سه تا باکس دیزاین شده بودن 

ولی سمت ما خیلی تشریفاتی تر از این حرفاست حتی عیدی رو عروس رو یه مراسم جدا تو تالار میگیرن

من پارسال عقد بودم سمت ما رسمه برای عروس عیدی میارن اونم در حد تشریفاتی ولی خب همسرم وضعیتش اوکی نبو ...

وای جدی چه جالب که تالار میرن..... خب شما به داماد وی دادین؟  دم دستی یعنی لباس عید برای بیرون براتون خریدن یا نه

آها شما برای داماد وی می برید؟

هیچی فقط داماد باید بیارع

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نامزد با عقد فرق داره؟. برای عقدی هام میگیرد؟

هر دو میبرن عقد بیشتر میبرن

نامزدی مثلا ۵ تومن کادو بشه عقد ۱۰ تومن 😁 طرف ماهم ممکنه طلا هم بدن برا عقد

کلا بستگی به رسم رسوم داره دیگه

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛