چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 عنوان کف دست و آینده 73 بازدید | 13 پست ببینید کف دست شمام هم این خط رو داره یا نه ؟و چند وقته ازدواج کردین واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 1403/12/24 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 ورود رمال ها را خیر مقدم میگوییم✨️ 🤣🤣🤣چه رمالی خواهر من ، تو اینستا یه چیزی دیدم خواستم ببینم واسه همه همینطوره یا واسه من واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 6861 نه نداره مجردم زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
mohadeseh1404 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4803 🤣🤣🤣چه رمالی خواهر من ، تو اینستا یه چیزی دیدم خواستم ببینم واسه همه همینطوره یا واسه من میدونم گلم ..شوخی کردم عشق💕😘✨️😂
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 6861 چی هست حالا؟ زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 خب یعنی چی بابا تو اینستا یه چیزی دیدم واقعا تو اعصابم رفته گفتم بیام بگم ببینم کیا این خط رو دارن تو کف دستشون نوشته اگه داشته باشین بیوه میشین استرس گرفتم واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 واضح نمیبینم، چیه؟ نوشتم بالا عزیزم واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️
مارمالیم عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 92 بابا تو اینستا یه چیزی دیدم واقعا تو اعصابم رفته گفتم بیام بگم ببینم کیا این خط رو دارن تو کف دستشون ... باور نکن همش واسه ویوعه
پروته_آ عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 2644 بابا تو اینستا یه چیزی دیدم واقعا تو اعصابم رفته گفتم بیام بگم ببینم کیا این خط رو دارن تو کف دستشون ... نه بابا چرت و پرته اینایجا دیدم میگفت اگه کنار دستتون ضربدر زیاد داره یعنی از چمیدونم جادوگران باستان هستین و فلانینباز یکی دیگه میگفت روی مچ دست اگه بیشتر از سه تا خط باشه یعنی شیطان عاشقتون بوده و فلاناینا فانتزیه ذهن خود همون ادمین پیجه 🗝
چون،میگذرد،غمی،نیست مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 219 نه بابا چرت و پرته اینایجا دیدم میگفت اگه کنار دستتون ضربدر زیاد داره یعنی از چمیدونم جادوگران باستا ... 😞😞😞ینی واقعا خرافاته؟ واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️