2777
2789
عنوان

ویژگی های آدمای حسود

104 بازدید | 11 پست

لطفا هر چی میدونید بگید

برای من قابل تشخیص نیست

میگن بهم فلانی از حسادت باهات این طوره، اما من میگم نه خصلتش همینه، واقعا میخوام بشناسم

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر از حسودا بدم میاد 

راحت می تونم با یکی  دو روز حرف زدن باهاشون بشناسمشون 

خیلی نشانه دارن 

مثلا می خوای یه کاری رو بکنی بهت حس ناکافی بودن میدن

یا وقتی چیزی رو با ذوق براشون تعریف میکنی می زنن تو ذوقت مثلا میگن حالا وایسا اخرشو ببین 

وقتی چیزی می خری یا می خوای بخری بدو بدو میرن عینش رو می خرن 

وقتی اتفاق خوبی تو زندگیت می افته به جای حمایت یا تبریک میگن کاری نکردی همه می تونن 

و خیلی چیزای دیگه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

تبریک تولد نگفتن، در عین دونستن تاریخ، وقتی با طرف رفت و آمد داری هم جزوشه؟

نه حب شاید یادش نیس

یا تو ذهنش نیستی

من ی حسود میشناسم  اینه احلاقاش

زندگی من براش مهمه

خیلی میپرسسههههه از زندگیم 

پشت سرمم غیبت

حسود ها پنهان کار هم هستن  

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

تو روت عزیزم عزیزم میگه و می‌خنده بعد اون ور تر می‌ره پشتت حرف میزنم ،از وسایلات ایراد میگیره و میگه ...

دقیقا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم