همسایه بالاییمون دیوانم کردن. هر سر و صدایی که بگید ازشون ایجاد میشه. از همه بدتر بچشه که هر شب تازه دوازده شب عین زامبیا جون میگیره. از دویدن روی سقف گزفته تا جیغ و داد و گریه و بعدم دادهای مامانش سرش. هر شب همین کارشونه تا هر وقت که بخوان. اونوقت صبح تا ظهر که ما سرکار بریم اینا خوابن. شوهرشم تازه دوازده یک یادش میوفته هی با اسانسور بره پایین تو پارکینگ میله و بساط بریزه و بیاد. واقعا خدا لعنتشون کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مام داریم اونا دوطبقه ن ما ویلایی یه حیات کوچیک داریم آشغالاشونو پرت میکنن یا صدای ضبط یا خودشون دادمیزنن یه بار یه سیب گنده پرت کردن کم مونده بود بخوره تو سرم وحشیا
حالا اینو بزار طبقه پایین ماواویلا یعنی یه شب نشد سرمو بزارم زمین صدای یورتمه رفتن و کوبیدن نیادبعضی ...
والا طبقه پایینمون هم بچش بدتده. ظهرا مامانش نیست بازی انلاین میکنه اینقدر داد میزنه که صداش میگیره. زنه هم دیوونه تره یه سره با گوشی با شوهرش دعوا میکنه داد میزنه یه فحشایی میده. یه سری شش و نیم صبح جمعه از صدای داد و فحشاش بیدار شدم