2777
2789
یاد زن داییم افتادم 😂😂خودش تنهایی سحر بلند میشه و غذا درست می‌کنه و میخوره البته باید اینقدر زیاد ...

منم این چند وقت ک عادت ماهانه بودم شوهرم تنها میخورد🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
آخه مامان بابام شام خوردن سحری حاضری میخورن من شام نخوردم حالمم خوب نیست نه جسمی نه روحی اصلا حسش نی ...

نگیر وگرنه حالت بد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر وگرنه حالت بد میشه

نگیرمم چیزی نمیخورم 

ولی خوبه فردا جمعه ست صبح می‌خوابم عصر هم میرم سر کار زودتر میگذره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

منم این چند وقت ک عادت ماهانه بودم شوهرم تنها میخورد🥺

قبول باشه 

من خودم حتی وقتی نمیتونستم روزه بگیرم با خانواده غذا می‌خوردم 

برادرمم با اینکه نمیگیره باهامون میخوره 

آخ اسی دردم رو تازه کردی عزیز دلم 

قبول باشه 

من ده روزه که عقب افتاده 😑شاید مسخره باشه اما برای منم دعا کن زودتر بشم و از درد خلاص بشم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

قبول باشه من خودم حتی وقتی نمیتونستم روزه بگیرم با خانواده غذا می‌خوردم برادرمم با اینکه نمیگیره باه ...

همچنین عزیزم♡

وای چرا پس دمنوش زعفرون بخور میشی منم ماه قبل همینجور بودم زعفرونه رو ک خوردم نصف شب دردام شروع شد و شدم.  انشالله زود میشی عزیزم

چرا اخه چیز نخوری 🥺

من کلا اشتها ندارم یعنی احساس ضعف دارما ولی نمیتونم غذا بخورم افطار یه لقمه نون پنیر خوردم الان معده درد و حالت تهوع دارم 

کلا ترجیحم اینه غذا نخورم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

همچنین عزیزم♡وای چرا پس دمنوش زعفرون بخور میشی منم ماه قبل همینجور بودم زعفرونه رو ک خوردم نصف شب در ...

منم فکر میکنم سرد شده رحمم 

وقتی دست میزنم به شکمم سرده

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

من کلا اشتها ندارم یعنی احساس ضعف دارما ولی نمیتونم غذا بخورم افطار یه لقمه نون پنیر خوردم الان معده ...

منم تازگیا گشننم ک میشه یهو ک دارم ی غذارو با میل میخورم وسطش حالت تهوع بدی میگیرم

منم تازگیا گشننم ک میشه یهو ک دارم ی غذارو با میل میخورم وسطش حالت تهوع بدی میگیرم

خیلی سخته