2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا خواهرم خوب شه و انقد تحریک نشه و خودشو مالش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 30 پست
یعنی چی ورزش میکنه😐احتمالا فیلم و حرف تحریک کننده دیده قبلایکی از اثراتش تو بچه ها اینه

نه والا فقط تنها فیلمی که میتونم بگم از تو گوشی هر از گاهی میبینه اونم دیانا روما از آپارات هست که بیشتر از گوشی من میبینه که حتی خیلی ببخشید من خودم بخوام به چیزی نگا کنم کلا گوشیم از اون لحاظ امنیتش رو حتی از منم گرفته و حتی برا منم نمیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی دادین دستش ؟صحنه ای دیده ؟یا با بچه ای میگرده ک اینجوریه ؟

صحنه فقط در این حد میتونم بگم پارسال مثلا چون نامزد بودیم منو همسرم هر از گاهی وقتی همو می‌دیدم بغل میکردیم اونم نه عاشقا نه و بوس و اینا ، همین یکی دو ثانیه عین داداش و آبجی 

الان فکر میکنم میگم نکنه اون چیز ها رو مغزش تاثیر گذاشته 

ولی در کل بگم از سه سال پیش اون حرکاتش رو داره 

یادمه معلم پیش دبستانیم با دوتا زن داشت درمورد رابطه جنسی با شوهرش حرف میزد از اون موقع خود ارضایی ر ...

آفرین بهت که ترکش کردی 

منم تو 14 سالگی یاد گرفتم و تا الان که تازه عروسی کردم ادامه داشت متاسفانه ولی نه اونجوری

نه به مشاور مدرسه چیزی نگو اصلا،برو پیش مشاور کودک

بنظرت به مامانم بگم 

راستش مامانم خیلی با من دوست بود و فکر میکرد من به این زودیا ازدواج نمیکنم ، بعدش که من ازدواج کردم مامانم خیلی عذاب کشید از لحاظ روحی و همیشه رو این موضوع تاکید می‌کنه که با خواهرم جوری دوست میشه که نزاره اون هیچ وقت ترکش کنه ، چون مامانم واقعا تنهاست نه خواهری داره بره پیشش نه دوستی چیزی و کلا همیشه تو خونس و شاید ماهی یه بار بره بیرون اونم دنبال آبجیم مدرسه 

خلاصه کنم که الآنم میترسم وضعیت خواهرم رفته رفته از این بد تر شه ، فردا پس فردا که فهمید نیاز جنسی چیه و این جور حرف ها باعث نشه اونم عین من زود مادرمو ول کنه بره ازدواج کنه 

فقط همون لحظه حواسشو پرت کنید صداش کن بکو بیا برقصیمبیا ورزش کنیمبیا فیلم ببینیماین یه عادت لذتبخشه ...

متاسفانه نکته بد ماجرا اینجاس که من چون ازدواج کردم زیاد پیشش نیستم که ببینم داره چیکار میکنم 

فقط مامانم بیشتر پیششه 

بنظرت به مامانم بگم راستش مامانم خیلی با من دوست بود و فکر میکرد من به این زودیا ازدواج نمیکنم ، بعد ...

خدا کنه بتونه ازدواج کنه 

ببخشید نه با کس دیگه 

و خوشبخت بشه 

به تنهایی مادرتون فکر نکنید به عاقبت بخیری خواهرتون فکر کنید

اون نمیدونه کارش بد هست یا چیه باهاش حرف بزن

مامانم قبلا تو گالریش دیده که از خودش عکس گرفته منظورمو فهمیدید دیگ 

بعد روش عصبی شده که این چه کاریه از کجا یاد گرفتی و فلان و دیگ تکرار نکن کار بدیه ولی انگار عادت کرده 

خدا کنه بتونه ازدواج کنه ببخشید نه با کس دیگه و خوشبخت بشه به تنهایی مادرتون فکر نکنید به عاقبت بخیر ...

والا من که ازدواج کردم مامان خیلی عذاب کشید چون اصلا راضی نبود و من یه جورایی مجبوشون کردم .

حتی الانشم بهم میگه من میخواستم بری درست رو بخونی ، بری دانشگاه ، بعد شغل داشته باشی و فلان 

الانم اکثر اوقات بیشتر میبینم مثلا با خواهرم دوتایی حرف میزنن میگه تو مثل آبجیت نباش ، برو دانشگاه یه کاره ای شو برا خودت بعدش به وقتش ازدواج میکنی 

یعنی مثلا بیشتر کنارم بمون ، زود ازدواج نکن

مامانم قبلا تو گالریش دیده که از خودش عکس گرفته منظورمو فهمیدید دیگ بعد روش عصبی شده که این چه کاریه ...

دیگه فقط برید مشاوره خوب 

نه برا مدرسه 

ابرو و ....رو در نظر بگیر به مدرسه نگید اصلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مثل پسرا دیگه که خیلی زود به اینطور چیزها فکر میکنند ببین اصلا از خودمون حساب کنیم حالا ما سنمون بیش ...

والا بهش میگم مثلا بیا با هم خاله بازی کنیم و از این جور حرف ها ، اون وقت واقعا تا شب اگه باهاش بازی کنی اصلا یادش نمی افته 

ولی وقتی تنها میمونه بیشتر اون کارو می‌کنه 

ولی اینم بگم گاهی اوقات بهم میگفت دراز بکش آمپول بزنم بهت و منم میگفتم مثلا دکتر بازیه دیگ بعدش برمیگشتم می‌دیدم خودش هم دراز کشیده داره به من نگا میکنه 😢 منظورم با.سن

والا بهش میگم مثلا بیا با هم خاله بازی کنیم و از این جور حرف ها ، اون وقت واقعا تا شب اگه باهاش بازی ...

ای بابا فهمیدم چی میگی

از صبح تا شب ببریتش کلاس 

اصلا فرصت ندید حسابی خسته اش کنید