2777
2789
عنوان

چقدر خوبه بچه کوچیک داشته باشی🥹😍

131 بازدید | 10 پست

وای میمیرم برای بچه ها

بعد از ۳ ماه اومدم شهرستان پسر عموم ۳ سالشه همین ک منو دید هی می‌پرید هوا آخ جون مشی اومد😂

درست نمیتونه اسممو بگه میگه مشی 

مامانش گفت بریم بالا خونه خودمون بخوابیم 

گفت ن من نمیام میخوام پیش مشی بخوابم بهم گفت ی تشک بنداز کنار خودت برام خواستم بالشت بذارم براش گفت نهههه مال خودت🥹

ووووی خدا سرشو گذاشت رو دستم موهای فرفری و زردش رو صورتش افتاده صدای نفسااااش😍

من یه روزی خودم بچه داشته باشم میمیرم براش خداااا

شماهایی ک بچه هاتون هر شب بغلتون می‌خوابن چ حسی دارین😁

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیللی بلبل زبونی میکنه

هروقت خرابکاری میکنه باهاش حرف نمیزنم

میاد صورتشو میماله صورتم  میگه لپام نرمهه؟

۳سال نیمشه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه وقتایی انقد خسته میشم یادم میره از بودنشون لذت ببرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها دوست داشتنی ترین موجودات زمینن هرچی کوچیکتر خوردنی تر😍😍انشاالله خودت تجربه کنی میفهمی بچه خودت یچیز دیگس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چه حس قشنگی بهم منتقل کردین خداحفظ کنه کوچولو رو 

ان شاءالله خودتونم با بچه خودتون تجربه کنینش 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

بخاطر تمام دلگرمی هات مرسی 😂😂😂😂

قشنگگگگ ع ن  زد به حس اسی 😂🤣🤣😂🤣😂😂😂✌️✌️

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عزیزمی

انشالله تو هم بچه دار بشی

والا من خسته ام زامبو بچه نیس پدرمو در اورده تو خواب اینور و اونور میره 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "