2777
2789

گاهي فكر ميكنم زندگي مشترك در عين سادگي چقدر ميتونه پيچيده باشه

از سازش بگير تا خصوصي ترين چيز

جايي رو نديدم امن تر از اينجا تا از خانم ها كمك بگيرم

لطفا از تجربياتتون بهم بگيد چون تازه عروس هستم

اكثر اوقات روابط جنسيمون هميشه با تنشه

همسرم همش ازم ميخواد متنوع باشم و لباس هاي خلص بپوشم

رابطه ا*رال و آن*ل از من ميخواد من هم تو دوران عقد و يكسال بعد ازدواج همچنان تن به خواستش دادم و همينطور همه جوره خواستم بهترين باشم از جايي به بعد همش ميگفت نه كارت معمولي بود بد نبود همش ميگه برو كلاس يا كليپ آموزشي ببين بهتر شو اين در صورتيه كه خودش اصلا هيچكدوم از اين فانتزيارو تاحالا برام انجام نداده و تو روابطمون فقط يجا دراز ميكشه..

واقعا خسته شدم و زده شدم از رابطه اصلا بهم نگاه هم نميكنه تو روابطمون همش چشم بستس ميگه داستان بگو برام😐

بخدا خسته شدم

بهترين شبام از بين رفتن همينجوري يه مسافرت رفتيم بخاطر همين چيزا كلي بحث كرديم و برگشتيم 

جديدا فقط مخالفت ميكنم با خواسته هاش 

لطفا پيشنهاد داريد براي بهبود و يا تجربه مسترك داريد نظرتونو بگيد فقط نگيد كه بريم ارولوژيست چون همسرم نمياد و حتي براي بهبود زندگيمونم نمياد بريم روانشناس همش جنگ داريم 

تنها راهش اینه بشینید با همسرتون صحبت کنید بگید من فلان کارو میکنم تو هم فلان کارو بکن با هم تعامل کنید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز نیست همش تنوع باشه ، من فکر کنم ذهن همسرت از یک جا مسموم شده ، حالا یا فیلم ، یا داستان ها یا ...

گاهی قشنگیش به همون یکنواخت بودنشه! 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نظر شخصیه خاک تو سر کسی که این فانتزی های بی حیایی رو تو جامعه باب کرد

واقعا خدا لعنتشون كنه

ميگم اينا يجور چيزايي كه نوجوون ها شايد تو فيلم ها ديده باشن زندگي واقعي جداس

ميگه نه همه زنا برا شوهراشون ازين كارا ميكنن ولي مردا انجام نميدن مرد بودنشون ميره زير سوال

تنها راهش اینه بشینید با همسرتون صحبت کنید بگید من فلان کارو میکنم تو هم فلان کارو بکن با هم تعامل ک ...

باور كنيد هميشه همينجوري بوده اما اون فقط از حرف زدن فراريه

امروز از بس حرف زدم كنترلمو از دست دادم فقط سريع بدون مكث حرفامو زدم تا در نره يهو نفسم بند اومد زدم زير گريه از ناچاري

باور كنيد هميشه همينجوري بوده اما اون فقط از حرف زدن فراريهامروز از بس حرف زدم كنترلمو از دست دادم ف ...

باید شرایط فراهم کنی مثلا یه چای بریز بگو بیا بشین صحبت جدی دارم باهات بعد بشین حرفتو بزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نیاز نیست همش تنوع باشه ، من فکر کنم ذهن همسرت از یک جا مسموم شده ، حالا یا فیلم ، یا داستان ها یا . ...

از بس از من توقع داره من به خودم اومدم ديدم اون فقط دراز ميكشه و ميگه داستان هاي جديد برام تعريف كن

حتي فكر كنم ميخواست بگه داستان دسته جمعي 

جلو من روش نشد باز كنه اين مطلبو( شايدم من بد فكر كردم چون اصلا بيان نكرد فقط گمانه)

ایشون بیماری جنسی دارن احتمالا قبل از ازدواج تنوع رابطه  جنسی داشتن البته ناراحت نشین اینو میگم

سعی کنین متوجه بیماریشون کنین و با خواسته های غیر معمولشون در رابطه با رعایت حرمتها مخالفت کنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بگو همونطور که خانوما آموزش دارن تو اینجور مسائل آقایون هم دارن

بهش بگو وقتی تو خصوصی ترین حالت ممکن هستیم مردونگیت برای کی و پیش کی میاد پایین؟؟؟ 

لذت دادن به زن هم باید باشه وگرنه با یه متجاوز چه فرقی میکنی؟؟؟ 

لباس پوشیدن و روابط خاص رو هم بزارید برای یکی دو روز در ماه یا آخر هفته ها حداقل

از بس از من توقع داره من به خودم اومدم ديدم اون فقط دراز ميكشه و ميگه داستان هاي جديد برام تعريف كنح ...

این مشکل اگر بین خودتون الان حل نشه بعدها مشکل سازه ، سعی کن تا اول زندگی هستی حلش کنید ، سال ها که میگذره آدمها یکنواخت میشن برای هم ، گاهی در بازه ای اصلا رابطه ممنوع میشه برای دوطرف ، اون زمان باید چکار کرد؟؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب باهاش رک صحبت کن از نیازات و خواسته هات بگوواضح بهش بگو اگه من صدم رو میذارم توقع متقابل ازت دارم

قبل اينكه بيام ني ني سايت تاپيك بزنم

بارها و بارها حرف زدم نتيجه نداد

بعدش گفتم بريم مشاوره قبول نميكنه

الآنم اومدم اينجا