2777
2789

تجربه یکی از اعضا

من از سال ۹۵ تجربه خوندن این نماز رو دارم. خیلی عجیبه اثرات مادی و معنوی این نماز، هرسال اتفاقات خیلی خوبی در زندگی ما رقم خورد. واقعا عجیبه!! اثرات زیادی داره مخصوصا در برآورده شدن حاجات فرقی نداره چه مادی باشه چه معنوی. هرسال اتفاقات خوبی برای ما رقم خورده. از خرید خونه گرفته تا خرید ماشین و سفرهای زیارتی و بچه دار شدن و الطاف زیادی که خدا به ما عطا کرده. دوستان با یقین و باور قلبی اگر بخونید قطعا نتیجه خواهید گرفت. اصلا تنبلی نکنید و بخونید. کلا ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمیبره ولی عوضش برکات زیادی در زندگیتون ساری و جاری میشه. ان شاالله

نماز حضرت زهرا هنگام تحویل سال

️مومنین زرنگ باشید از حضرت زهرا سلام الله علیها عیدی بگیرید..

یکی از علمای قم میفرمودند : اگر لحظه تحویل سال 2رکعت نماز ساده یا نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها ) خوانده شود (بطوریکه در لحظه تحویل در نماز باشیم ) آن سال ؛به عنایت حضرت( علیها السلام) سالی عجیب خواهد بود ازنظر رزقهای معنوی و مادی ..🌹️

نماز حضرت زهرا (سلام الله علیها) دو رکعت است :رکعت اول یک حمد وصدمرتبه سوره قدر ورکعت دوم یک حمد وصد مرتبه سوره توحید بعداز نماز دعای کوچکی دارد که در مفاتیح الجنان در قسمت اعمال روز جمعه این نماز و دعا آمده است ☀️

تقریبا نیم ساعت طول میکشد ده دقیقه مانده به تحویل سال شروع شود که در لحظه تحویل درنماز باشید ؛ نشسته هم میشود خواند ☀️

شما هم این نماز را به دوستان و آشنایان خود سفارش کنید وبعنوان عیدی معنوی بدهید☀️ 

🌟ان شاء الله عیدی همه ما️ فرج امام زمان️ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دعای حضرت زهرا (سلام الله

🔸نمازی برای خوش‌یمن شدن سال جدید

یکی از نمازهای بسیار پر فضیلت که با خود برکت و خوشبختی می‌آورد، نماز حضرت زهرا سلام الله علیها است.💫

طبق روایات، این نماز را جبرئیل برای پیامبر صلی الله علیه و آله آورده تا به دختر نازنینشان تعلیم کند.✨

📚 تهذيب الأحكام، ج‏۳ ص۶۶

📚مستدرک الوسائل ج۶ ص۲۹۳

امام صادق علیه السلام در مورد نماز حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:

والله اگر چیزی بافضیلت‌تر از این نماز بود پیامبر صلی الله علیه و آله آن را به دخترش یاد می‌داد.

بعد از نمازهای واجب ، این نماز و نماز امیرالمومنین علیه السلام، برترینِ نمازها هستند. هر کس این نمازها را در ماه رمضان یا دیگر ماه‌ها بخواند، بین او و خدا گناهی نخواهد ماند.

📚 تهذيب الأحكام، ج‏۳ ص۶۶

📿طریقه نماز حضرت زهرا سلام الله علیها:

👈دو رکعت نماز به نیت نماز حضرت زهرا سلام الله علیها

👈رکعت اول بعد از حمد صد مرتبه سوره قدر

👈رکعت دوم بعد از حمد صد مرتبه سوره توحید

👈بعد از پایان نماز، تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها

👈سپس صد مرتبه صلوات

👈سپس این دعا را بخواند:

سُبْحَانَ ذِى الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِيفِ، سُبْحَانَ ذِى الْجَلاَلِ الْباذِخِ الْعَظِيمِ، سُبْحَانَ ذِى الْمُلْكِ الْفَاخِرِ الْقَدِيمِ، سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَالْجَمَالَ، سُبْحَانَ مَنْ تَرَدّىٰ بِالنُّورِ وَالْوَقَارِ، سُبْحَانَ مَنْ يَرَىٰ أَثَرَ النَّمْلِ فِى الصَّفَا، سُبْحَانَ مَنْ يَرَىٰ وَقْعَ الطَّيْرِ فِى الْهَوَاءِ، سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَكَذَا لَاهَكَذَا غَيْرُهُ.

👈این نماز زمان معینی ندارد و همیشه می توان خواند.

اما تجربه نشان داده هرکس این نماز را در لحظات تحویل سال بخواند به اذن خدا سالی پر از برکت و موفقیت در پیش خواهد داشت.

به امید ظهور فرزند حضرت زهرا سلام الله علیها🤲

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید

یا زهراااااا 

دلم مادر میخواد 

بیا و برام مادری کن سینم درد میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاس کدومش؟

شانس بیارم پریود نباشم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من که به شدت حاجت دارم ولی می ترسم بین نماز بچه هام اذیتم کنن. طولانی ام هست چیکارکنم

بچه ها رو بسپارید به همسرتون یا خواهرتون 

نشسته هم میتونید بخوانید 

لطفا منو یاد کنید هرکسی ک توفقیق خوندن این نماز رو داشت اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردمو بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون  دعا کنید ک هم شاغل بشم ب امید خدا از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم همین روزا 

و ازدواج کنم و خوشبخت بشم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها رو بسپارید به همسرتون یا خواهرتون نشسته هم میتونید بخوانید

وا😅خواهرم کجابود؟ همینجوریش چندماه یه بار همو میبینیم بعد خواهرلحظه تحویل سال خونه من چیکارمیکنه!

همسرمم بچه نگه نمیداره

لطفا منو یاد کنید هرکسی ک توفقیق خوندن این نماز رو داشت اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردمو بیکارم اینج ...

درخواست قبول کنید تا گنج بفرستم براتون