2777
2789

داداشم دو هفته س گرفتار شده سرفه بهش دست میده تا خفگی میره کبود میشه دکتر رفت دوشب بیمارستان بستری شد دارو خورد اسکن ریه کمی التهاب در ریه نشون داده اصلا خوب نمیشه چیکار میشه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اصلا اصلااااا چیزای گیاهی و داروهای گیاهی نخورن منم خودم دقیقا دو ماهه همین مشکلو دارم هنوزم دارم سرفه های شدید میکنم مخصوصا آخر شب در حد خفه شدن رفتم دکتر گف دمنوش و دارو گیاهی و آویشن مثل سیگار و قلیونه برا گلو انقد ضرر داره دو تا شربت داد خیلی کمتر شد سرفم خواستید اسمشو میگم

برونشیت چیه عزیزم اگه اطلاعاتی دارید میشه بگید

مجرا‌هایی که هوا را به ریه‌هامی‌رسونن،  به نام مجرا‌های برونش، ملتهب و متورم می‌شن . در نهایت با سرفه های شدید و مخاط آزاردهنده همراه هست .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مجرا‌هایی که هوا را به ریه‌هامی‌رسونن، به نام مجرا‌های برونش، ملتهب و متورم می‌شن . در نهایت با سرف ...

اره دقیقا 😭😭شما پزشکی ؟؟ چیکار باید بکنیم راه حل و درمانش چیه