2777
2789
نمیدونم بهانه های الکی البته خیلی هم کینه ایه ، علاقه هم نداره بهم

الهی عزیزم توام مث منی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بهانه های الکی البته خیلی هم کینه ایه ، علاقه هم نداره بهم

خانوادش اقدام نکردی برای اشتی دادنتون 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

شما هم عقدی؟ چند وقته؟ میخوای طلاق بگیری؟

اره  ، دوسال  ،،اره مجبورم دارم جدا میشم 

چون پسره دلش نمیخواد آشتی کنه خانوادش هم کاری نمیتونن بکنن

ای وااای بخدا که مثل منی

چون پسره دلش نمیخواد آشتی کنه خانوادش هم کاری نمیتونن بکنن

چند سال اختلاف سنی دارین 

توافقی تموم میکنی؟ من نمیخوام درگیر دادگاه بشم

اره بخشیدم همه چیزو 

فامیل ما چهار ساله نامزده شش ماهیکبار میره پیشش نمیدونم چطوری تحمل میکنن اونا هم هیچ حرفی نمیزنن پسره نمیدونم چه فکری تو سرشه بی پولی رو بهانه کرده توی مجردی دوست دختر هم داشته

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
الان این دم عیدی خانوادش بهت زنگ نزدن

نه . آنقدر خودشونو بزرگ میدوننننن . برام مهم نیس بعد عید اقدام میکنم تنها چیزی که آزارم میده حرف مردم و ترس از آینده اس 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
نه . آنقدر خودشونو بزرگ میدوننننن . برام مهم نیس بعد عید اقدام میکنم تنها چیزی که آزارم میده حرف مرد ...

انشالله خدا جوابشون بده ،عزیزم درکت میکنم من از اینده خیلی میترسم 

شما چند سالته