2777
2789
عنوان

دلم شکست بیاید خدا خیرتون بده🥲

164 بازدید | 23 پست

امروز یکی از بچها خواهر کوچولوشو اورده بود پیشمون که  بعد من خواستم بغلش کنم،خب من قدم 153.152عه بعد یکی از بچها گفت تو خودت کوچولویی(که مثلا نمیتونم بغلش کنم)🥲💔💔

یه لحظه حس کردم نمیتونم مادر خوبی بشم:)💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزدلم😍😍😍خداجونمون نگهشون داره واست🥹🥹مسخرت نمیکنن عزیزم؟

وااااااااااااااااااااااااااا چرا مسخرش کنن؟یه لحظه دلم خواست خفت کنم،اخه ادم انقدر بدون عزت نفس،مگه ارزش تو به قدته؟

وااااااااااااااااااااااااااا چرا مسخرش کنن؟یه لحظه دلم خواست خفت کنم،اخه ادم انقدر بدون عزت نفس،مگه ...

نمیدونم اخه شاید چون زیاد بهم اینطوری گفتن🥲

ولی من همیشه خداجونمونوشکر میکنم🥹✨

با اینکه من همش ده سانت از شما بلندترم  ولی عاشق خانم هایی هستم که قدشون کمی از خودم کوتاه تر باشه،،

اتفاقا خیلی هم جذابه برای سلیقه های متفاوت دیگران خودتونو اذیت نکنین 

،خدا منو ببخشه یه همسایه داریم خودش و بچش خیلی کوچولو و نازن من اینقدر ازشون خوشم میاد پسرشو میبینمش میگم جوجه ناز

دیدم بی محلی می‌کنه نگو خوشش نیومده

من واقعا دلم نمی‌خواست ناراحتش کنم از روی عشق گفتم ولی ایشون بهشون برخورده بود

و دیگه حواسمو جمع کردم و بیشتر حواسم هست به حرف زدنم به هر حال بعضی ها زود رنج هستن امکان داره ناراحت بشن

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
نمیدونم اخه شاید چون زیاد بهم اینطوری گفتن🥲ولی من همیشه خداجونمونوشکر میکنم🥹✨

عزیزم من همیشه ضربه خوردم از بچگی تا وقتی ازدواج کردم همیشه غصه خوردم ولی الان میفهمم خیلی اشتباه کردم 

شکر خدا شاغلم دوتا فوق دارم و اون چیزی ک میخام تاذالان بهش رسیدم  خیلیا با قد دو متر ندیدم انقد تلاش کنن از خودم راضیم