2777
2789

می‌خوام جهیزیه بخرم 

چند تا از وسایلای کوچیکو

از برقی ها خردکن و همزن برقی فقط 

مابقی هم خورده ریزه ها مثل آرکوپال و سرویس پذیرایی و سرویس ابزار و حبوبات و...

کدوم شهر های بندر بهتره 

🌱✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا میشی لوازم خونگی فقط میشی از همه جا بهتره گچین هم خوبه ولی میشی بهتره برا لوازم خونه

توی اینستا دیدم میشی رو گفتم شاید تبلیغ الکیه 

بعد خب من تایمم کمه میشی خیلی دوره ازم 

گچین برم بگم نزدیک تره 

ارزششو داره برم؟

بعد دریا هم نزدیکه؟

🌱✨

توی اینستا دیدم میشی رو گفتم شاید تبلیغ الکیه بعد خب من تایمم کمه میشی خیلی دوره ازم گچین برم بگم نز ...

نه عزیزم تبلیغ نیست میشی خیلی قیمتا برا لوازم خونگی خوبه 

خصوصا جنساشون عالیه من خودم از همونجا گرفتم و همه اقوامم میرن همونجا چون نزدیکم تقریبا 

اگه میتونی توانت هست این یکم راه رو هم برو برو میشی پشیمون نمیشی هم جنس هم قیمت خوبه 

ولی اگه واقعا سختته دیگه برو گچین اونم خوبه به نسبت 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
نه عزیزم تبلیغ نیست میشی خیلی قیمتا برا لوازم خونگی خوبه خصوصا جنساشون عالیه من خودم از همونجا گرفتم ...

مرسی گلم

همه چیز اونجا گیرم میاد؟

اینایی که گفتم 

دوتا برقی کوچیک و خورده ریزه های اشپزخونه

🌱✨

مرسی گلمهمه چیز اونجا گیرم میاد؟اینایی که گفتم دوتا برقی کوچیک و خورده ریزه های اشپزخونه

بله همه چی میشی که رسیدین یه یک کیلومتری باید برین بازارچه هست کلی لوازم خونگی هر چی بخوایین موجوده میتونین بخرین من تقریبا کل جهازمو ۶ سال پیش همونجا خریدم بار زدم آوردم 

زن داداشم ۴ سال پیش  دختر عموم سال گذشته 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
بله همه چی میشی که رسیدین یه یک کیلومتری باید برین بازارچه هست کلی لوازم خونگی هر چی بخوایین موجوده ...

ممنونم عزیزم 

ببخشید سوال زیاد میپرسم 

بخوایم تفریحی هم بریم به دریا نزدیکه؟

پتو هم باز مناسبه اونجا؟

اطلاع دارید شما جمعه ها هم بازن مغازه ها یا نه؟

🌱✨